Keto-sjokoladeglasur

 • By: Jan Helge
 • Date: januar 29, 2023
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Keto-sjokoladefrosting

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Ikke se etter den perfekte keto-sjokoladefrosting. Denne sukkerfrie oppskriften er glatt og kremet, med en rik sjokoladesmak. Og den tar bare 10 minutter å lage!

Hver keto-baker trenger en virkelig god keto-sjokoladefrostingoppskrift. Og dette er det, mine venner! Dette er en magisk sukkerfri frosting som tar dessertene dine til et helt nytt nivå.

Denne oppskriften har alt du trenger av frosting, og ingenting mer… som unødvendige karbohydrater og sukker. Den er helt fantastisk og har en rik, men balansert sjokoladesmak. Og i motsetning til tradisjonell amerikansk smørkremfrosting, er den ikke klønete søt.

Det er det perfekte pålegget til alt fra keto-sjokoladekake til klebrige keto-brownies.

Og hvis du leter etter den perfekte keto-vaniljefrostingen, har jeg den også!

Keto-sjokoladeglasur påføres dekorativt på en hvit tallerken.

Hvorfor trengs denne oppskriften?

Hva er hemmeligheten bak den perfekte keto-sjokoladefrostingen? Litt kremost! Overrasket?

Noen få gram med skikkelig myknet kremost gir den sukkerfrie frostingen en jevnere tekstur. Det gir også struktur uten behov for en stor mengde pulverisert søtningsmiddel.

Bare tenk på det. En typisk amerikansk frosting kan kreve opptil 4 kopper melis for å ha riktig konsistens. 4 KOPPER!!! Mens denne keto-sjokoladefrostingen bare tar opp to tredjedeler av en kopp søtningsmiddel. Dette gjør at sjokoladesmaken virkelig skinner.

Å legge til litt kremost fungerer også for andre frostingoppskrifter. Og det kan til og med bidra til å redde frosting som har sprukket. Dette er et triks jeg har brukt mange ganger og nå gir jeg litt lavkarbomagi videre til deg.

Så det eneste spørsmålet er, hva skal du ha den på? Hva med min keto sjokolade cupcakes? De er et par laget i himmelen!

Tre cupcakes på en hvit tallerken med keto-sjokoladeglasur. Den fremre cupcaken tar på en måte en bit av den.

Leseranmeldelser

Herregud, jeg trodde aldri jeg noen gang skulle kunne nyte sjokoladeglasur på keto. Jeg prøvde mange andre oppskrifter og fant til slutt denne oppskriften. Den har en moussetekstur og vil være fantastisk på en sjokoladekake. Tusen takk for denne fantastiske oppskriften, jeg er i himmelen!!! – Tess

Jeg baker mye. Dette er den beste sjokolade keto frostingen jeg noen gang har laget, den minst grynete, med den beste smaken takket være kremost og kremfløte. Det er som kremfrostingen jeg lager til bryllupskaker. Flott oppskrift! Takk skal du ha! – Stacey

Sønnen min har diabetes type 1, så jeg prøvde å finne noe han kunne (og gjerne ville!) og så langt virket det umulig! Så takk! Bursdagen hans vil være så spesiell takket være oppskriften din. – Ashley

Ingredienser du trenger

Et topp-ned-bilde av de merkede ingrediensene for keto-sjokoladefrosting.

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

 • Usøtet sjokolade: jeg anbefaler å bruke usøtet kvalitetssjokolade som Ghirardelli eller Guittard. Jeg har hatt så mange problemer med Baker-merket at det er utsatt for overtakelse.
 • Olje: Bruk usaltet smør og sørg for at det er godt mykt.
 • Kremost: Det er den hemmelige ingrediensen! Det gir teksturen til en keto-sjokoladefrosting uten å tilsette mye dyrt søtningsmiddel.
 • Søtningsmiddel i pulverform: Jeg er veldig anbefale Swerve konfekt for denne oppskriften da den gir riktig konsistens. Hvis du bruker BochaSweet Powder eller Allulose Powder, kan frostingen virke litt mykere. Hold den tunge kremen til du ser konsistensen.
 • kakaopulver: Bruk vanlig eller mørkt kakaopulver men ikke bruk kakaopulver. Den er ofte klumpete og passer dårlig sammen med en frostingoppskrift.
 • Vaniljeekstrakt: Tilsetning av vanilje forsterker smaken av sjokoladen. Du kan også legge til litt espressopulver for å forbedre sjokoladesmaken også.
 • Kremfløte: Bruk denne til å tynne glasuren til en fin smørbar konsistens.

Trinnvise instruksjoner

En collage av fire bilder som viser trinnene til keto-sjokoladefrosting.

1. Smelt sjokolade: Bland hakket sjokolade og en spiseskje smør. Smelt i trinn på 30 sekunder, rør til den er jevn. Du kan også gjøre dette i en varmefast bolle satt over en kjele med knapt kokende vann.

2. Pisk smør og kremost: Pisk smør og kremost sammen til de er veldig glatte. Visp sammen søtningspulveret og kakaopulveret til det er godt blandet.

3. Kjør inn smeltet sjokolade: Tilsett sjokolade og vaniljeekstrakt og pisk til en jevn masse. På dette stadiet vil blandingen være veldig tykk.

4. Klipp gjennom: Tilsett fløte noen spiseskjeer om gangen til frostingen er deig. Mengden krem ​​avhenger av kakaopulveret og andre ingredienser du brukte.

Keto-sjokoladefrosting i en glassbolle med en liten slikkepott stukket inn i den.

Oppskriftstips og vanlige spørsmål

Glasurer laget med erytritolbaserte søtningsmidler kan rekrystallisere litt ved avkjøling. Hvis du lar kaken få romtemperatur før servering, blir den myk igjen.

Denne oppskriften gir nok frosting til 12 cupcakes eller en enkeltlagskake. For en større kake, øk mengden frosting med 25-50%.

Meierifritt alternativ: Jeg har også en melkefri frosting som ligner på denne på min Keto sjokoladekake.

For å berge ødelagt ising: Varm forsiktig noen gram kremost og pisk til den er jevn. Tilsett den delte glasuren i små porsjoner, visp forsiktig til du får en jevn, smørbar konsistens.

Hvor mange karbohydrater er det i Keto Chocolate Frosting?

Denne keto-sjokoladefrostingoppskriften inneholder 2,5 g karbohydrater og 1,1 g kostfiber. Dermed er det 1,4 g netto karbohydrater per porsjon.

Kan jeg lage keto frosting på forhånd?

Ja, du kan lage frostingen og oppbevare den i kjøleskapet til du trenger den. Du må la den komme til romtemperatur og deretter røre igjen før du glasur kaken eller muffinsene.

Kan du fryse keto frosting?

Jeg har frosset denne keto-sjokoladefrostingen. Overfør den til en frysesikker beholder og trykk plastfolien til overflaten. Frys i opptil 3 måneder. Ta romtemperatur og visp igjen for å bli lysere.

Sjokoladekake på hvitt kakestativ smurt med ketosjokoladeglasur.

Hvordan bruke det

Keto-sjokoladeglasur påføres dekorativt på en hvit tallerken.

Keto-sjokoladefrosting

for den perfekte keto-sjokoladefrosting. Denne sukkerfrie oppskriften er glatt og kremet, med en rik sjokoladesmak. Og den tar bare 10 minutter å lage!

skrive ut
Pin
Evaluere

Vi vil: Dessert

Kjøkken: Dessert

Nøkkelord: keto sjokoladefrosting

Forberedelsestid: ti minutter

Total tid: ti minutter

Porsjoner: 12

Kalorier: 161kcal

bruksanvisning

 • Kombiner sjokolade og 1 ss smør i en bolle som kan brukes i mikrobølgeovn. Smelt i trinn på 30 sekunder, rør til den er jevn. Alternativt kan du smelte sjokolade og smør sammen i en varmefast bolle satt over en kjele med knapt kokende vann. Sett til side for å avkjøle til varm.
 • I en stor bolle, pisk de resterende ½ kopp smør og kremost til det er jevnt. Visp sammen søtningspulveret og kakaopulveret til det er godt blandet.
 • Tilsett sjokolade og vaniljeekstrakt og pisk til en jevn masse. På dette stadiet vil blandingen være veldig tykk.
 • Tilsett fløte noen spiseskjeer av gangen til en pasta-aktig konsistens er nådd.

Notater

Denne mengden glasur er nok til 12 cupcakes eller en enkeltlagskake. Du må kanskje øke oppskriften med 25-50 prosent for større kaker.
Hvor mye krem ​​du trenger avhenger av de andre ingrediensene. Noen merker kremost og kakaopulver inneholder mer fyllstoffer og fiber, som gjør glasuren tykkere og krever mer krem.

Næringsinnhold

Keto-sjokoladefrosting

Mengde per porsjon (3 ss)

kalorier 161
Kalorier fra fett 137

% Daglig verdi*

Tykk 15,17 g23 %

Karbohydrater 2,46 gen%

Fiber 1,12 gfire %

protein 1,56 g3 %

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

gratis brevserie

Keto-bakehemmeligheter

Tips og triks for deilige og sunne oppskrifter!

Interaksjon med leseren

Vi er medlem av Amazon Services LLC Affiliate Program, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi oss midler til å tjene provisjoner for å plassere lenker på Amazon.com og tilknyttede nettsteder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *