Keto Slow Cooker gresk kylling sitronsuppe oppskrift

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Min Keto Slow Cooker gresk sitronkyllingsuppe, eller Avgolemonosuppe, er en kremet suppe som holder deg varm på kalde vinterkvelder.

Og siden den er tilberedt i en slowcooker, trenger du ikke stå ved den varme komfyren i timevis mens den koker.

I tillegg er den helt keto- og meierifri, noe som betyr at du kan nyte suppe uten å bekymre deg for at skjulte karbohydrater ødelegger kostholdet ditt.

Dessuten vil hele familien din elske det, og ingen vil vite at det er Keto (med mindre du forteller dem om det, selvfølgelig).

Modifikasjoner av oppskrifter og matlagingstips

Min Keto Slow Cooker gresk sitronkyllingsuppe er allerede utrolig enkel å lage, men her er noen modifikasjoner og matlagingstips for å gjøre det enda enklere og bruke ingredienser du kanskje allerede har i kjøleskapet eller pantryet.

  • Du kan ikke sautere løk, selleri og hvitløk før du legger dem til saktekokeren, men dette vil virkelig bidra til å utdype smaken til suppen.
  • Du kan kutte rå kylling i små biter før du legger den til saktekokeren. Det blir like deilig, og du kan spare deg selv for bryet med å hakke opp kyllingen etter at den er tilberedt.
  • Du kan bruke benfri kyllingbryst i stedet for lår og du trenger ikke engang å justere steketiden.
  • Du kan bruke utbenede eller innbenede kyllinglår, men steketiden kan være litt lengre. Sørg for å bruke et øyeblikkelig termometer for å sikre at kyllingen når 165 F (75 C). Hvis du bruker bein med kylling, sørg for å fjerne og kaste beinene før servering!
  • Du kan bruke frossen blomkål-«ris», men sørg for å tine den før du legger den i saktekokeren. Pass også på å ikke kjøpe krydret blomkål-«ris» fordi det vil endre smaken på suppen.
  • Eggene er det som gir denne suppen den kremete konsistensen, og det er viktig å sakte helle suppen i egg-sitronblandingen, mens du rører hele tiden i trinn 6. Ellers kan eggene kjerne, noe som resulterer i en eggedråpelignende suppe. suppe!

Enda flere Keto Slow Cooker-kyllingoppskrifter du bør prøve

Får du ikke nok keto slow cooker kyllingoppskrifter? Det kan vi heller ikke, og her er oppskriftene for å bevise det!

Hvis leppene dine smaker leppene dine med sitronkyllingoppskrifter, så er denne Lemon Chicken Mushroom Keto Slow Cooker-oppskriften for deg.

My Keto Zuppa Toscana Soup er en sunn versjon av den populære restaurantkjedens berømte suppe, men du trenger ikke forlate huset.

Men hvis du vil ha oppskrifter på keto-suppe i meksikansk stil, så min Keto Chicken Taco-suppe eller min Slow Cooker Keto Chicken Enchilada-suppe.

Og hvis du vil ha enda flere Keto meksikansk-stil slow cooker-oppskrifter, må du prøve min Keto Slow Cooker Chicken Milk.

Men hvis en saktekoker-oppskrift i Keto-stil i indisk stil høres fristende ut, er min Keto Slow Cooker Chicken Saag noe for deg.

Men hvis du vil prøve en keto-asiatisk-inspirert slow cooker-oppskrift, så vil min asiatiske keto-gryte-kyllinglåroppskrift garantert behage.

Hvis du leter etter enkle, men deilige keto slow cooker kyllingoppskrifter, så er min keto slow cooker hvitløkskylling og keto hakket slow cooker kylling oppskrift for deg.

Og hvis du har lyst på enda flere deilige slow cooker keto oppskrifter, her er 28 slow cooker keto kyllingoppskrifter som vil gjøre middag til en lek.

skrive ut

Beskrivelse

Klassisk gresk sitronkyllingsuppe, velsmakende silkebuljong med mør kylling og blomkål-«ris».


Ingredienser

  • Olivenolje til steking (valgfritt)
  • en middels bue (110 g), i skiver
  • en selleri stilk (20 g), i skiver
  • en hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • 8 kopper (2 k) kyllingbuljong
  • 1 teskje (1 g) tørket oregano
  • en 450 g benfrie, skinnfrie kyllinglår (tines hvis de er frosne)
  • 1 kopp (110 g) blomkål «ris»
  • 1/3 kopp (80 ml) sitronsaft
  • 3 egg, lett pisket
  • Salt og pepper etter smak
  • fersk dill, til dekorasjon
  • sitronskiver, til dekorasjon

bruksanvisning

  1. Hvis ønskelig, tilsett en dråpe olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, selleri og hvitløk i saktekokeren eller stekepannen og fres i 3 minutter. Tilsett blandingen i saktekokeren.
  2. Tilsett kyllingbuljongen og tørket oregano i saktekokeren og bland godt. Legg kyllinglårene i en slow cooker og dypp i buljongen.
  3. Dekk saktekokeren med lokk og kok over høy varme i 3,5 timer eller lav varme i 7 timer.
  4. Tilsett blomkålrisen i saktekokeren og fortsett å koke i ytterligere ½ time på høy eller 1 time på lav.
  5. Etter at koketiden er utløpt, slå av multikokeren. Fjern kyllinglårene fra slow cookeren og bruk to gafler til å skjære dem i passe store biter. Ha den hakkede kyllingen tilbake i saktekokeren.
  6. I en middels bolle, visp for å kombinere egg og sitronsaft. Visp hele tiden, tilsett sakte 2 øser varm buljong til eggeblandingen til den er helt kombinert.
  7. Visp hele tiden, hell eggeblandingen sakte i saktekokeren og fortsett å røre i omtrent ett minutt til suppen er litt tykk og kremet. Tilsett salt og pepper etter smak.
  8. Før servering helles suppen i boller og pyntes med fersk dill og sitronskiver.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater per porsjon: 5g

Mat

  • Kalorier: 261
  • Sukker: 3 g
  • Tykk: 16 g
  • Karbohydrater: 6 g
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 17 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *