Det er ingen hemmelighet at jeg elsker muffins. Dette er enkle takeaway-frokoster for de travle morgenene du ikke har lyst til å lage mat.
De lager også deilige forretter!
Dessuten bruker denne oppskriften lett tilgjengelige ingredienser, noe som er viktig for meg. Stol på meg, jeg vil ikke gå fra butikk til butikk eller bruke timevis på å søke på internett etter ingredienser. Og jeg vet at du ikke vil gjøre det heller.
Hvis du har laget ketobakst, har du sannsynligvis allerede de fleste (om ikke alle) av disse ingrediensene for hånden.
Og hvis ikke, kan du sannsynligvis finne dem i din lokale matbutikk. Og selvfølgelig er de enkle å finne på nettet.
Så ta tak i muffinsformen og noen få ingredienser og lag disse keto snickerdoodle-muffinsene i dag!
Baketips for mandelmel
Mandelmel har blitt ganske populært lavkarbo mel i keto-samfunnet de siste årene.
Da den først traff keto-bakescenen, var mandelmel ganske vanskelig å få tak i. Jeg måtte kjøpe på nett eller i dyre dagligvarebutikker.
Men mens mandelmel har blitt en stift i keto-oppskrifter, er det noen tips og triks for å bruke det for å sørge for at keto-bakevarene dine kommer perfekt ut hver gang.
Sørg for å lære forskjellen mellom mandelmel og mandelmel.
Mandelmel er rett og slett mandler som har blitt blanchert for å fjerne skinnet og malt til et fint pulverisert mel.
På den annen side er mandelmel mandler som males sammen med skallet til en grov tekstur.
I oppskrifter står det vanligvis om mandelmel eller mandelmel trengs. Vær imidlertid oppmerksom på oppskriften for å være sikker på at du vet hvilken du skal kjøpe.
Enda viktigere, sørg for at du tar den rette når du handler! Jeg har feilaktig plukket opp en pose mandelmel flere ganger når jeg hadde det travelt og ikke tok hensyn.
Oppbevar alltid mandelmel i kjøleskapet eller fryseren.
Til tross for at den har mel i navnet, er det fortsatt et lett bedervelig produkt som bør oppbevares i kjøleskap eller fryser etter åpning. Ellers vil mandelolje harskne ved romtemperatur, noe ingen vil ha!
En god tommelfingerregel er at mandelmel trygt kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 6 måneder og i fryseren i opptil 1 år.
Mål mandelmel med en matvekt.
Faktisk er dette et godt tips til all baking. Matvekt er mye mer nøyaktige måter å måle på enn kopper og spiseskjeer.
Og matvekt er ganske rimelig hvis du velger de enkle jeg bruker.
Men hvis du ikke har en kjøkkenvekt, kan du fortsatt bruke et målebeger. Bare pass på å ikke fylle den med så mye mandelmel som mulig.
Ikke øs mandelmel ut av posen med et målebeger. Bare hell mandelmelet fra posen i et målebeger.
Bakevarer laget med mandelmel bør få avkjøles til romtemperatur før servering.
Før jeg lærte meg dette tipset, kastet jeg en del bakevarer fordi jeg smakte rett ut av ovnen.
Hvis du ikke lar bakevarene avkjøles til romtemperatur, vil teksturen sannsynligvis klissete og helt utilfredsstillende.
Stol på meg, det er best å motstå fristelsen til å prøve disse cupcakes mens de er klare. fortsatt varm fordi du vil bli skuffet over teksturen. De vil fortsatt smake fantastisk selv om!
Andre Keto-frokostoppskrifter du bør prøve
Hvis disse Keto Snickerdoodle Cupcakes har fått deg til å ha lyst på flere deilige keto frokostoppskrifter, så er du heldig!
Fra pepperkakemuffins til mokkamuffins, jeg har alt du trenger til keto-muffins.
Og for en søt frokostgryte, sørg for å prøve pannekakegryten min om natten.
Men hvis du liker salte gryteretter, bør du ikke gå glipp av min solfylte frokostgryte eller min kjøttelskers frokostgryte.
Jeg har selvfølgelig alle de tradisjonelle frokostoppskriftene, fra vafler til pannekaker til lavkarbosmoothies.
Så husk å besøke meg. Keto frokostoppskrifter side for å finne alle disse oppskriftene og mange flere som vil gjøre morgenen din deilig.
skrive ut
Beskrivelse
Nyt alle de tradisjonelle kanelmuffinsene, men uten alle karbohydratene når du lager disse keto snickerdoodle-muffinsene.
Ingredienser
For «sukker» kanelfyll:
bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Smør eller kle en 12-kopps muffinsform med papir eller silikon og sett til side.
- Kombiner mandelmel, granulert erytritol, kanel, muskatnøtt, bakepulver og natron i en stor bolle.
- Tilsett egg, smeltet kokosolje, mandelmelk og vaniljeekstrakt i en bolle og elt til en jevn deig.
- Hell omtrent 2 ss (30 ml) røre i hver kopp tilberedt cupcake panne til hver kopp er omtrent 3/4 full, for 12 cupcakes.
- I en liten bolle blander du den granulerte erytritolen med kanelen og drysser jevnt på toppen av hver cupcake.
- Sett muffinsformen i ovnen og stek i 20-25 minutter til den er ferdig og en tannpirker i midten av muffinsen kommer ren ut.
- Ta ut av ovnen og la muffinsene avkjøles i pannen i ca 5 minutter. Ta muffinsene forsiktig ut av formen og legg dem på en rist for å avkjøles helt.
- Avkjøl gjenværende cupcakes i en lufttett beholder, opptil 2-3 dager.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater: 2 g
Mat
- Serveringsstørrelse: 1 muffins
- Kalorier: 211
- Sukker: 1 g
- Tykk: 20 g
- Karbohydrater: 5 g
- Fiber: 3 g
- Protein: 6 g