Keto soppsuppeoppskrift

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 14, 2023
  • Time to read: 2 min.

Jeg elsker soppsuppe, spesielt på kalde kvelder. Og denne oppskriften på keto-soppsuppe er perfekt for de kveldene du ønsker å varme deg fra innsiden og ut.

Den er fylt med fersk sopp og tørket sopp, noe som gir suppen en deilig ekstra umamismak.

I tillegg tilsatte jeg stekt blomkål, som ikke bare er deilig, men også mettende. Stol på meg, du vil ikke være sulten når som helst kort tid etter å ha spist en bolle med soppsuppen min.

Og jeg toppet den med sprøstekt rødkål så du kan bli litt crunchy når du spiser.

Enda bedre, jeg har lagt til 2 scoops av en tarm-sunn kollagenpeptider. Så suppen er ikke bare velsmakende, men også sunn.

Og hvis denne oppskriften utløste flere suppe-ideer hos deg, sørg for å sjekke ut alle oppskriftene mine. Keto-suppeoppskrifter.

Keto soppsuppe oppskrift #keto #recipe https://ketosummit.com/keto-mushroom-suppe-recipe/

skrive ut

Beskrivelse

Denne solide soppsuppen holder deg varm på de kaldeste dagene uten å måtte bekymre deg for karbohydrater!


Ingredienser

  • 1 kopp (110 g) blomkålbuketter
  • 1/2 kopp (47 g) revet rødkål
  • 1 ½ kopper (100g) hakket cremini-sopp
  • 1 teskje (1 g) hakket fersk timian
  • en fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 oz (7 g) tørket steinsopp (bløtlagt i varmt vann for tretti minutter)
  • 1 ½ kopper (360 ml) beinbuljong (eller grønnsaksbuljong)
  • 1/4 kopp (60 ml) usøtet fullfett kokosmelk
  • 2 skjeer (31 g) kollagenpeptider uten smak
  • 1 kopp (30 g) spinat
  • 1 teskje (5 ml) Eple eddik
  • Salt og pepper etter smak
  • duskregn oliven oljefor å lage mat

bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 F (200 C). Kle en stekeplate med bakepapir eller en silikonmatte og sett til side.
  2. Del blomkålen i små buketter og legg dem på halvparten av den tilberedte bakeplaten. Legg den strimlede rødkålen på den andre halvdelen av stekeplaten. Drypp grønnsakene med olje og dryss over salt.
  3. Sett brettet i ovnen og stek i 10 minutter. Ta kålen ut av ovnen og fortsett å steke blomkålen i ytterligere 5 minutter, eller til den er gyldenbrun og stekt etter din smak.
  4. I mellomtiden, tilsett litt olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett den hakkede soppen i pannen og surr til den er karamellisert.
  5. Tilsett frisk timian og hvitløk i pannen og fres i 1 minutt.
  6. Tilsett sautert blomkål, bløtlagt steinsopp, bein (eller grønnsaks) buljong og kokosmelk i en kjele og kok opp. Reduser varmen og la det småkoke i ca 3 minutter.
  7. Tilsett kollagenpeptider, spinat og eplecidereddik i pannen og fortsett å koke til spinaten er visnet. Tilsett salt og pepper etter smak.
  8. Hell suppen i boller. Dryss over sprøstekt rødkål og server umiddelbart.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 4 g

Mat

  • Kalorier: 178
  • Sukker: 3 g
  • Tykk: 7 g
  • Karbohydrater: 7 g
  • Fiber: 3 g
  • Protein: 17 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *