Jeg elsker soppsuppe, spesielt på kalde kvelder. Og denne oppskriften på keto-soppsuppe er perfekt for de kveldene du ønsker å varme deg fra innsiden og ut.
Den er fylt med fersk sopp og tørket sopp, noe som gir suppen en deilig ekstra umamismak.
I tillegg tilsatte jeg stekt blomkål, som ikke bare er deilig, men også mettende. Stol på meg, du vil ikke være sulten når som helst kort tid etter å ha spist en bolle med soppsuppen min.
Og jeg toppet den med sprøstekt rødkål så du kan bli litt crunchy når du spiser.
Enda bedre, jeg har lagt til 2 scoops av en tarm-sunn kollagenpeptider. Så suppen er ikke bare velsmakende, men også sunn.
Og hvis denne oppskriften utløste flere suppe-ideer hos deg, sørg for å sjekke ut alle oppskriftene mine. Keto-suppeoppskrifter.
skrive ut
Beskrivelse
Denne solide soppsuppen holder deg varm på de kaldeste dagene uten å måtte bekymre deg for karbohydrater!
Ingredienser
- 1 kopp (110 g) blomkålbuketter
- 1/2 kopp (47 g) revet rødkål
- 1 ½ kopper (100g) hakket cremini-sopp
- 1 teskje (1 g) hakket fersk timian
- en fedd hvitløk, finhakket
- 1/4 oz (7 g) tørket steinsopp (bløtlagt i varmt vann for tretti minutter)
- 1 ½ kopper (360 ml) beinbuljong (eller grønnsaksbuljong)
- 1/4 kopp (60 ml) usøtet fullfett kokosmelk
- 2 skjeer (31 g) kollagenpeptider uten smak
- 1 kopp (30 g) spinat
- 1 teskje (5 ml) Eple eddik
- Salt og pepper etter smak
- duskregn oliven oljefor å lage mat
bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 400 F (200 C). Kle en stekeplate med bakepapir eller en silikonmatte og sett til side.
- Del blomkålen i små buketter og legg dem på halvparten av den tilberedte bakeplaten. Legg den strimlede rødkålen på den andre halvdelen av stekeplaten. Drypp grønnsakene med olje og dryss over salt.
- Sett brettet i ovnen og stek i 10 minutter. Ta kålen ut av ovnen og fortsett å steke blomkålen i ytterligere 5 minutter, eller til den er gyldenbrun og stekt etter din smak.
- I mellomtiden, tilsett litt olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett den hakkede soppen i pannen og surr til den er karamellisert.
- Tilsett frisk timian og hvitløk i pannen og fres i 1 minutt.
- Tilsett sautert blomkål, bløtlagt steinsopp, bein (eller grønnsaks) buljong og kokosmelk i en kjele og kok opp. Reduser varmen og la det småkoke i ca 3 minutter.
- Tilsett kollagenpeptider, spinat og eplecidereddik i pannen og fortsett å koke til spinaten er visnet. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Hell suppen i boller. Dryss over sprøstekt rødkål og server umiddelbart.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater: 4 g
Mat
- Kalorier: 178
- Sukker: 3 g
- Tykk: 7 g
- Karbohydrater: 7 g
- Fiber: 3 g
- Protein: 17 g