Keto Southern Fried Chicken tenders

  • By: Jan Helge
  • Date: august 9, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Beste Keto Southern Fried Chicken Tender-oppskrift

Vil du oppdage den beste oppskriften på keto sørlige stekte kyllingvinger? Vel, la meg gi deg litt bakgrunn først.

Mørk side

Sørstatsstekt kylling, keto eller ikke, er dagens go-to-måltid. Sprø og smakfulle, de beste og mest smakfulle kjøttbollene er vanligvis hjemmelagde.. Dette er fordi du kan belegge dem med det krydderet som passer ditt hjerte best. I tillegg elsker barn å dyppe disse dippers i en rekke krydder (våre favoritter er majones, Franks varm saus eller blåmuggostdip). Mens mer erfarne gourmeter eksperimenterer med sauser som krydrede peanøtter eller chilipepper.

Det er imidlertid ett lite problem med vanlig stekt kylling. Dette er fordi små striper er fryktelig usunt for alle på ketogen diett. Dekning er i hovedsak et karboteppe og vil få deg ut av ketose veldig raskt. Det er her disse keto-stekte kyllingkotelettene kommer inn.

Vanlig sørstatsstekt kylling mudres i mel og friteres deretter, noe som resulterer i en karbohydratrik rett. Selv om de kan være deilige, er de definitivt ikke egnet for de som er på en ketogen diett.

Så hva skal en person gjøre? Vel, heldig for deg, jeg har lykkes med å finne en måte å nyte dette populære kjøkkenet i sørstatsstil uten karbohydrater!

Lys side

Her, rett på denne siden, finner du den beste oppskriften på keto southern stekte kyllingvinger. La meg fortelle deg hvorfor. Først lager jeg dem med mandelmel, som betyr at de er glutenfrie. For det andre baker jeg, ikke steker, noe som betyr at du ikke engang skal komme i nærheten av usunt fett. Og til slutt, disse små skjønnhetene er mye enklere og tryggere å lage. Siden det ikke er varm olje, er det mindre sjanse for å brenne huden. Dessuten er det ingen sjanse for at du noen gang vil ende opp med en rå kylling som har sugd opp mer olje enn den burde.

La oss gå videre til statistikk. Disse mørne er bare 365 kalorier, mens en vanlig stekt kylling kan koste deg mer enn dobbelt så mye. Og mens de inneholder 21 gram fett, er disse fettene faktisk sunne, siden de kommer fra mandelmel og proteinfylte egg. Apropos protein, de har ENORME 38,5 gram. Dette er nok til å vare i flere timer!

Som nevnt tidligere er det praktisk talt ingen karbohydrater, og nettomengden er 3,5 gram. Til slutt er det kun 1 gram sukker i hele oppskriften! Ett ynkelig gram! Dette betyr at du ikke vil oppleve de opp- og nedturene av tretthet.

Høres det for godt ut til å være sant? Vel, hva med å prøve den beste oppskriften på keto southern stekte kyllingvinger denne helgen sammen med vår deilige keto blåmuggostdip? Kom igjen, vi utfordrer deg!

(Besøkt 278 041 ganger, 9 besøk i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *