Keto Spice Gresskarbrød Oppskrift

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Så snart det til og med er en liten frysning i luften, er jeg klar for alt gresskar. Og jeg gleder meg til å dele min nyeste gresskaroppskrift med deg.

Den er full av ekte gresskar og deilig gresskarkrydder, men absolutt ketovennlig! Med bare 3 netto karbohydrater per skive, vil du tilfredsstille alle gresskartrangene dine uten å bryte dietten.

Dessuten er det utrolig enkelt å gjøre. Så hvis du ikke er en erfaren baker, kan du fortsatt lage dette deilige krydrede gresskarbrødet, og det blir perfekt hver gang.

Og den er laget av lett tilgjengelige ingredienser som er lett tilgjengelige i dagligvarebutikker og på nettet.

Så ta en bolle og noen få ingredienser og lag deg denne deilige keto-gresskarkrydret tortillaen.

Matlagingstips og oppskriftsanbefalinger

Keto-baking kan virke litt skremmende i starten. Men det er egentlig ganske enkelt når du først har bakt noen keto-godbiter.

Og den beste måten å komme i gang med keto-baking på er å lage noen ganske enkle oppskrifter som denne gresskar- og krydder-keto-rullen.

Men for å gjøre det enda enklere skal jeg dele noen tips for å sørge for at oppskriften blir perfekt selv om du aldri har bakt før.

Først må du passe på å bruke hermetisert gresskarpuré og ikke hermetisk gresskarpaifyll. Gresskarpuré er ganske enkelt kokt gresskarblandet til det er jevnt.

Gresskarpaifyllet er krydret og søtet med sukker, som definitivt ikke er keto.

Så lenge du kan lage din egen gresskarpuré hjemmeærlig talt, det er lettere å kjøpe hermetikk.

Pass så på at eggene og den smeltede kokosoljen har romtemperatur.

Hvis eggene er kalde, kan den smeltede kokosolje stivne. Og hvis kokosoljen din er varm, kan den piske eggene dine!

Hvis noe av dette skjer, vil brødet ditt bli ødelagt. Og du vil ikke ha det.

Så jeg tar bare eggene ut av kjøleskapet minst 30 minutter før jeg begynner å måle opp ingrediensene. Men hvis jeg glemmer det, legger jeg dem bare i en bolle med varmt (ikke varmt) vann for å få dem opp til romtemperatur raskere.

Jeg smelter også kokosolje på ca 30 minutter. Jeg mikrobølger den i intervaller på 15 sekunder til den smelter.

Hvis kokosoljen er for varm, vil det ta mye lengre tid å kjøle seg ned. Men hvis det blir for varmt, er det bare å sette det i kjøleskapet i noen minutter for å få fart på avkjølingsprosessen. Men husk bare at den er der, ellers kan den stivne igjen.

Et annet viktig tips: ikke erstatt mandel- eller kokosmel med noe annet. Keto mel.

Jeg testet denne oppskriften med kun mandelmel og kokosmel. Så hvis du ikke har ett (eller begge) mel, er det best å hoppe over denne oppskriften.

Men hvis du ikke har alle krydderne i spiskammeret, kan gresskarkrydder brukes i stedet. Bare pass på å tilsette salt, da gresskarkrydder er en krydderblanding uten salt.

Og selvfølgelig, sørg for å lese baksiden av pakken for å sikre at sukker ikke er en ingrediens.

Og ikke glem din PSL

Trodde du virkelig at jeg ville forlate deg uten en drink mens jeg nyter ketokrydret gresskarbrød?

Absolutt ikke! Og her er to PSL-oppskrifter for deg. (PSL står for Pumpkin Spice Latte, i tilfelle du lurer.)

Min Keto Pumpkin Spicy Latte er en lett å lage tonic som bruker kun 4 ingredienser og massevis av sunt fett.

Men hvis du er i humør for en mer dekadent godbit, så tilbyr jeg min Keto gresskar latte som bruker ekte gresskar og er litt søt for de som foretrekker en kremet, men sukkerfri kaffedrikk som kan nytes med en skive av mitt gresskarkrydrede ketobrød.

Keto Spice Gresskarbrød Oppskrift

skrive ut

Beskrivelse

Laget med ekte gresskar og deilige krydder, vil dette saftige keto-krydrede gresskarbrødet raskt bli din nye favoritt høstsnacks.



bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 350 F (175 C). Kle en 2 lb (1 kg) brødform med bakepapir og sett til side.
  2. I en stor bolle kombinerer du gresskar, egg, smeltet kokosolje og vaniljeekstrakt.
  3. Bruk en gummispatel til å blande de resterende ingrediensene til de er helt oppløst. Hell røren i den tilberedte brødformen.
  4. Sett brødformen i ovnen og stek i 40-50 minutter til den er gjennomstekt og en tannpirker i midten ikke kommer ren ut.
  5. Ta ut av ovnen og la stå i 15 minutter til brødet er tatt ut av formen og lagt på rist for å avkjøles helt.
  6. Skjær avkjølt krydret gresskarbrød i skiver og server. Avkjøl rester i en lufttett beholder i 2-3 dager.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater: 3 g

Mat

  • Kalorier: 281
  • Sukker: 2 g
  • Tykk: 25 g
  • Karbohydrater: 9 g
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 7 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *