Keto spinat med kokoskrem og flesk

  • By: Jan Helge
  • Date: desember 25, 2022
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

  • 8 oz fersk spinat, grovhakket
  • 1/2 kopp kokoskrem
  • 1/4 gul løk, i terninger
  • fire hvitløksfedd, hakket
  • Salt etter smak
  • Malt svart pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer kokosolje til matlaging
  • 2 oz svinekjøtt

bruksanvisning

  1. Tilsett kokosolje i kjelen og tilsett løken. Stek til de blir gjennomsiktige.
  2. Tilsett kokoskremen i kasserollen på toppen av den avkjølte boksen med kokosmelk.
  3. Tilsett så spinat, hvitløk, salt og pepper etter smak.
  4. La alt småkoke i 5 minutter til spinaten er myk.
  5. Topp med svinekjøtt og server.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 259
  • Tykk: 23 g
  • Karbohydrater: 5g
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 11 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *