Ingredienser
- 8 oz fersk spinat, grovhakket
- 1/2 kopp kokoskrem
- 1/4 gul løk, i terninger
- fire hvitløksfedd, hakket
- Salt etter smak
- Malt svart pepper etter smak
- 2 spiseskjeer kokosolje til matlaging
- 2 oz svinekjøtt
bruksanvisning
- Tilsett kokosolje i kjelen og tilsett løken. Stek til de blir gjennomsiktige.
- Tilsett kokoskremen i kasserollen på toppen av den avkjølte boksen med kokosmelk.
- Tilsett så spinat, hvitløk, salt og pepper etter smak.
- La alt småkoke i 5 minutter til spinaten er myk.
- Topp med svinekjøtt og server.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 259
- Tykk: 23 g
- Karbohydrater: 5g
- Fiber: 2,5 g
- Protein: 11 g