Dette er en rask og enkel oppskrift på svineskinke for de av dere som elsker slow cookeren deres.
Gjennom årene har jeg oppdaget magien med saktekokeren – kjøttet blir veldig mørt, samtidig som det beholder alle de deilige smakene. For meg er et annet stort pluss ved å bruke saktekoker at jeg ikke skal lyve, den ekstra tiden jeg får for meg selv mens middagen tilberedes… unødvendig å si.
For dette Kalua svinekjøttet trenger du en spesiell ingrediens: flytende røyk. Det er en enkel måte å nyte smaksrikt røkt svinekjøtt uten noen vanskelige å finne ingredienser.
Hvis du har tilgang til spesielle ingredienser som svart lavahavsalt, gå for det, men du trenger det ikke for å gjenskape deilig Kalua-svin hjemme.
Trikset er å holde svinekjøttet hel, så ikke kutt det eller riv det fra hverandre før du er klar til å spise det. Knus den så med en gaffel og nyt deilig tilbehør.
Hva skal du servere med Kalua svinekjøtt? Det er så mange måter å nyte det på… fra enkel guacamole til sprø keto coleslaw.
skrive ut
Ingredienser
- 6 pund (2,7 kg) svinekjøtt med bein
- 2 spiseskjeer havsalt (bruk hawaiisk hvis mulig)
- 1 spiseskje flytende røyk
bruksanvisning
- Lag kutt i svinefett.
- Gni inn svinerumpen med flytende røyk og havsalt.
- Legg svinerumpen i en langsom komfyr og sett på lav varme i 8 timer.
- Når det er ferdig, skiller du kjøttet med en gaffel mens det fortsatt er i saktekokeren. Bland det med juice til det blander seg godt.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 633
- Sukker: 0 g
- Tykk: 42 g
- Karbohydrater: 0 g
- Fiber: 0 g
- Protein: 59 g