Keto-stekt svinekjøtt i en saktekoker

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Dette er en rask og enkel oppskrift på svineskinke for de av dere som elsker slow cookeren deres.

Gjennom årene har jeg oppdaget magien med saktekokeren – kjøttet blir veldig mørt, samtidig som det beholder alle de deilige smakene. For meg er et annet stort pluss ved å bruke saktekoker at jeg ikke skal lyve, den ekstra tiden jeg får for meg selv mens middagen tilberedes… unødvendig å si.

For dette Kalua svinekjøttet trenger du en spesiell ingrediens: flytende røyk. Det er en enkel måte å nyte smaksrikt røkt svinekjøtt uten noen vanskelige å finne ingredienser.

Hvis du har tilgang til spesielle ingredienser som svart lavahavsalt, gå for det, men du trenger det ikke for å gjenskape deilig Kalua-svin hjemme.

Trikset er å holde svinekjøttet hel, så ikke kutt det eller riv det fra hverandre før du er klar til å spise det. Knus den så med en gaffel og nyt deilig tilbehør.

Hva skal du servere med Kalua svinekjøtt? Det er så mange måter å nyte det på… fra enkel guacamole til sprø keto coleslaw.

skrive ut

Ingredienser

  • 6 pund (2,7 kg) svinekjøtt med bein
  • 2 spiseskjeer havsalt (bruk hawaiisk hvis mulig)
  • 1 spiseskje flytende røyk

bruksanvisning

  1. Lag kutt i svinefett.
  2. Gni inn svinerumpen med flytende røyk og havsalt.
  3. Legg svinerumpen i en langsom komfyr og sett på lav varme i 8 timer.
  4. Når det er ferdig, skiller du kjøttet med en gaffel mens det fortsatt er i saktekokeren. Bland det med juice til det blander seg godt.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 633
  • Sukker: 0 g
  • Tykk: 42 g
  • Karbohydrater: 0 g
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 59 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *