Keto-suppe suppeoppskrift Toscana

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 3 min.

My Keto Zuppa Toscana Soup er en sunn versjon av Zuppa Toscana suppe fra den populære restaurantkjeden.

Men etter min mening er den enda bedre.

Og det er Keto, noe som betyr at det er bra for deg også.

Du vil ikke engang gå glipp av alle karbohydratene med min versjon, som er lastet med røkt bacon og smakfull italiensk pølse.

Og det er så enkelt å lage i en slowcooker.

I tillegg er alle ingrediensene enkle å finne. Og du har sannsynligvis allerede de fleste ingrediensene i spiskammeret eller kjøleskapet ditt!

Og for å gjøre denne Keto Zuppa Toscana-suppen enda bedre, kan du nyte den med Keto-middagsboller eller Keto Soda-brød.

Eller hvis du foretrekker en flip og salat-kombinasjon, sjekk ut disse 37 solide keto-salatoppskriftene for å kombinere med en deilig suppe.

Modifikasjoner av oppskrifter og matlagingstips

Min Keto Zuppa Toscana-suppe er helt deilig alene. Men det er noen få modifikasjoner du kan gjøre for å passe din smak eller ingrediensene du har i spiskammeret eller kjøleskapet.

  • Du kan bruke kjøttdeig eller svinekjøtt og 1 ss italiensk krydder i stedet for italiensk pølse. Hakket kylling eller kalkunfars kan også brukes, men suppen vil ikke være like smakfull som det er et mildt smakende kjøtt.
  • Du kan bruke 1 ts granulert hvitløk eller 3/4 ts hvitløkspulver i stedet for hvitløksfedd. Du kan også bruke 2 ts ferdighakket hvitløk, som er tilgjengelig i mange dagligvarebutikker.
  • Du kan bruke 1 ss løkpulver i stedet for fersk løk. Sjalottløk er også en flott erstatning for løk.
  • Hermetisert usøtet kokosmelk kan brukes i stedet for kokoskrem, men suppen blir ikke like tykk.
  • Jeg anbefaler å legge til valgfrie røde pepperflak etter at suppen er ferdig. Slow cookers kan konsentrere smaker under tilberedningsprosessen, noe som kan gjøre suppen mye mer krydret enn du ønsker. Røde pepperflak er selvfølgelig valgfritt og kan utelates hvis du ikke liker krydret mat.
  • Den tradisjonelle Zuppa Toscana-suppen inkluderer vanligvis poteter, som ikke er keto-vennlige. Så hvis du fortsatt vil ha store biter uten alle potetkarbohydratene, kan du legge til blomkålbuketter i suppen. Tilsett enten rå blomkål i begynnelsen av koketiden, eller tin frossen blomkål på slutten når du tilsetter strimlet kål.
  • Grønnkål, sennepsgrønnsaker og mangold er gode erstatninger for grønnkål.

Andre Keto-suppeoppskrifter

Mangler du oppskrifter på keto-suppe? Det kan vi heller ikke!

Her er noen av mine favoritt-keto-suppeoppskrifter du kan nyte når som helst på året.

Og hvis du har lyst på enda flere keto-suppeoppskrifter, her er 57 appetittvekkende keto-suppeoppskrifter som holder deg på kanten, men uten å gå på kompromiss med smaken!

Keto-suppe Tuscany Suppe Square

skrive ut

Beskrivelse

En fyldig, kremet suppe med smak av røkt pølse og bacon og rikelig med næringsrik grønnkål. Og det er melkefritt og keto-vennlig!


Ingredienser

  • fire bacon skiver (4 oz eller 112 g), i terninger
  • en pund (450 g) myk eller krydret hakket italiensk pølse
  • en middels bue (4 oz eller 110 g), tynt kuttet
  • 6 kopper (1.4 L) kyllingbuljong eller grønnsaksbuljong
  • 2 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • 1 teskje (1 g) røde pepperflak (eller etter smak, valgfritt)
  • 1 kopp (240 ml) kokoskrem (fra toppene 2 kjølte bokser med usøtet kokosmelk)
  • 4 kopper (270 g) strimlet kål, stilker fjernet
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Stek baconet i en panne på middels varme til det er sprøtt. Fjern det kokte baconet med en hullsleiv og legg på en tallerken kledd med papirhåndklær for å renne av.
  2. Tilsett den italienske pølsen og løken i samme panne med det gjenværende baconfettet og stek til de er brune, del dem opp i mindre biter med en tresleiv.
  3. Legg kokt bacon, sauterte italienske pølser, løk, kylling- eller grønnsaksbuljong og hvitløk i saktekokeren. Dekk saktekokeren med lokk og kok over høy varme i 3 timer eller lav varme i 6 timer.
  4. Tilsett kokoskremen, hakket kål og valgfrie røde pepperflak i saktekokeren og kok uten lokk i ca 10 minutter til kålen har visnet og suppen har tyknet litt. Tilsett salt og pepper etter smak.
  5. Hell suppen i boller og server.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater per porsjon: 6 g

Mat

  • Serveringsstørrelse: ¼ oppskrift
  • Kalorier: 675
  • Sukker: 2 g
  • Tykk: 57 g
  • Karbohydrater: 8 g
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 16 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *