Keto svinekjøtt burgere

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

Burger ingredienser:

  • 1/2 pund (225 g) kvernet svinekjøtt
  • 1/2 pund (225 g) kjøttdeig
  • 1 teskje (2 g) chilipulver
  • 1 spiseskje (7 g) løkpulver
  • 1 spiseskje (10 g) Hvitløkspulver
  • 1 spiseskje (3 g) Italiensk krydder
  • en egg, pisket
  • 1 teskje (5 ml) sennep
  • ½ teskje (2 g) salt
  • Klype pepper

Ingredienser for lett krydret majones:

  • ¼ kopp (60 ml) kan
  • 1 teskje (5 ml) varm saus (eller etter smak, valgfritt)
  • 1 teskje (5 ml) sennep
  • En klype salt

Pålegg:

  • åtte bacon skiver (8 oz eller 224 g), kokt
  • Frisk persille, hakket (til pynt, valgfritt)
  • Avokadoskiver eller guacamole (valgfritt)

bruksanvisning

  1. Ha alle burgeringrediensene i en bolle og bland godt. Form små bøffer av kjøttblandingen med hendene (ca. 8 stk).
  2. Plasser patties på en forvarmet grill eller panne på middels varme og stek i ca 5 minutter. Vend bøffene forsiktig og stek i ytterligere 3-5 minutter til ønsket ferdighet.
  3. Lag krydret majones ved å blande majonesingrediensene.
  4. Stable karbonadene i en haug og topp med majones og bacon.

Mat

  • Kalorier: 601
  • Sukker: 1g
  • Tykk: 53 g
  • Karbohydrater: 3g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 29g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *