Ingredienser
Burger ingredienser:
- 1/2 pund (225 g) kvernet svinekjøtt
- 1/2 pund (225 g) kjøttdeig
- 1 teskje (2 g) chilipulver
- 1 spiseskje (7 g) løkpulver
- 1 spiseskje (10 g) Hvitløkspulver
- 1 spiseskje (3 g) Italiensk krydder
- en egg, pisket
- 1 teskje (5 ml) sennep
- ½ teskje (2 g) salt
- Klype pepper
Ingredienser for lett krydret majones:
- ¼ kopp (60 ml) kan
- 1 teskje (5 ml) varm saus (eller etter smak, valgfritt)
- 1 teskje (5 ml) sennep
- En klype salt
Pålegg:
- åtte bacon skiver (8 oz eller 224 g), kokt
- Frisk persille, hakket (til pynt, valgfritt)
- Avokadoskiver eller guacamole (valgfritt)
bruksanvisning
- Ha alle burgeringrediensene i en bolle og bland godt. Form små bøffer av kjøttblandingen med hendene (ca. 8 stk).
- Plasser patties på en forvarmet grill eller panne på middels varme og stek i ca 5 minutter. Vend bøffene forsiktig og stek i ytterligere 3-5 minutter til ønsket ferdighet.
- Lag krydret majones ved å blande majonesingrediensene.
- Stable karbonadene i en haug og topp med majones og bacon.
Mat
- Kalorier: 601
- Sukker: 1g
- Tykk: 53 g
- Karbohydrater: 3g
- Fiber: 0g
- Protein: 29g