Keto svinekjøtt eggruller med lett salsa

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

Ingredienser til eggruller (for 1 rull):

  • 2 egg, pisket
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) kaldt vann
  • 1 teskje (5 ml) avokadoolje til matlaging

Salsa ingredienser:

  • 2 tomater i terninger
  • en jalapeno, frø fjernet og finhakket
  • 1/2 løk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1 teskje lime juice
  • Salt etter smak
  • 1 spiseskje koriander, finhakket til pynt

Ingredienser til Pulled Pork:

  • 2 spiseskjeer havsalt
  • 1 spiseskje Hvitløkspulver
  • 1 spiseskje tørket oregano
  • 1 spiseskje løkpulver
  • fire kilo svinekjøtt eller skinke (utbenet eller uten ben)

bruksanvisning

Instruksjoner for hvordan du lager egg wraps:

  1. Pisk egg godt med vann.
  2. Tilsett olje i en flat panne over middels varme og sørg for at oljen dekker pannen godt.
  3. Tilsett eggedosisen i gryten og flytt gryten rundt for å sikre at eggedosisen er jevnt fordelt i gryten.
  4. Kok, uten å snu, i 5 minutter, til egget er gjennomstekt og har blitt til en flat pannekake.
  5. Fjern eggepapiret forsiktig fra gryten til en stor tallerken.

Salsa-instruksjoner:

  1. Kombiner alle salsaingrediensene og smak til med salt.

Pulled Pork Oppskriftsinstruksjoner:

  1. Ha alle de tørre ingrediensene i en liten bolle og bland godt. Gni svinekjøttet eller benet med denne blandingen. Sett i en langsom komfyr og la det småkoke i 8 timer.
  2. La avkjøles og mos med to gafler i en langsom komfyr for å blande inn juice og smaker.
  3. Legg kjøttet på eggepapirene og tilsett salsaen og eventuelt annet pålegg du ønsker.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater per porsjon: 2 g

Mat

  • Kalorier: 603
  • Sukker: 1 g
  • Tykk: 41 g
  • Karbohydrater: 3 g
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 52 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *