Ingredienser
Ingredienser til eggruller (for 1 rull):
- 2 egg, pisket
- 2 spiseskjeer (tretti ml) kaldt vann
- 1 teskje (5 ml) avokadoolje til matlaging
Salsa ingredienser:
- 2 tomater i terninger
- en jalapeno, frø fjernet og finhakket
- 1/2 løk, finhakket
- 2 hvitløksfedd, hakket
- 1 teskje lime juice
- Salt etter smak
- 1 spiseskje koriander, finhakket til pynt
Ingredienser til Pulled Pork:
- 2 spiseskjeer havsalt
- 1 spiseskje Hvitløkspulver
- 1 spiseskje tørket oregano
- 1 spiseskje løkpulver
- fire kilo svinekjøtt eller skinke (utbenet eller uten ben)
bruksanvisning
Instruksjoner for hvordan du lager egg wraps:
- Pisk egg godt med vann.
- Tilsett olje i en flat panne over middels varme og sørg for at oljen dekker pannen godt.
- Tilsett eggedosisen i gryten og flytt gryten rundt for å sikre at eggedosisen er jevnt fordelt i gryten.
- Kok, uten å snu, i 5 minutter, til egget er gjennomstekt og har blitt til en flat pannekake.
- Fjern eggepapiret forsiktig fra gryten til en stor tallerken.
Salsa-instruksjoner:
- Kombiner alle salsaingrediensene og smak til med salt.
Pulled Pork Oppskriftsinstruksjoner:
- Ha alle de tørre ingrediensene i en liten bolle og bland godt. Gni svinekjøttet eller benet med denne blandingen. Sett i en langsom komfyr og la det småkoke i 8 timer.
- La avkjøles og mos med to gafler i en langsom komfyr for å blande inn juice og smaker.
- Legg kjøttet på eggepapirene og tilsett salsaen og eventuelt annet pålegg du ønsker.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater per porsjon: 2 g
Mat
- Kalorier: 603
- Sukker: 1 g
- Tykk: 41 g
- Karbohydrater: 3 g
- Fiber: 1 g
- Protein: 52 g