Keto tysk sjokoladekake
Jeg tok denne klassiske oppskriften og ga den en keto-twist! Denne Keto-tyske sjokoladekaken er så rik på kokosnøtt og pecan-frosting at du vil føle at du jukser!
En av favorittkakene mine som barn var tysk sjokolade. Jeg visste ikke engang hva som gjorde den til tysk sjokolade… alt jeg vet er at den var deilig! Denne sukkerfrie og ketovennlige tyske sjokoladekaken har den velkjente frostingen som denne kaken er kjent for.
Hvorfor heter det tysk sjokolade?
Det er ikke fordi det ble skapt i Tyskland! Navnet kommer fra personen som først laget kaken, Sam German. Hvem visste! Han er mannen som designet sjokolade for Baker’s Chocolate Company.
Hvordan lage tysk sjokoladekake uten sukker?
Det er mange sukkerfrie søtningsmidler der ute i disse dager, så det er faktisk ganske enkelt å lage en sukkerfri kake… du bytter bare ut sukkeret i kaken. Siden tradisjonell tysk sjokoladekake er laget med Baker’s søtet sjokolade, bruker vi i stedet usøtet kakaopulver.
Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:
Se alle mine kakeoppskrifter her
Jeg håper du liker denne Keto German Chocolate Cake-oppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook
Keto tysk sjokoladekake
Jeg tok denne klassiske oppskriften og ga den en keto-twist! Denne tyske Keto-sjokoladekaken med tysk sjokoladeglasur er så rik på kokos og pekannøtter at du vil føle at du jukser!
SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT
Porsjoner: 12
Kalorier: 399kcal
INGREDIENSER
Tysk sjokoladeglasur:
BRUKSANVISNING
Kake:
- Forvarm ovnen til 350F og spray to kakeformer med Baker’s Joy matlagingsspray. Utsette. For ekstra sikkerhet kan du også kle bunnen av formen med bakepapir.
- Bland mandelmel, kakaopulver, søtningsmiddel, natron og salt i en stor bolle. Tilsett gresk yoghurt, egg og vaniljeekstrakt. Bland til det er godt blandet.
- Hell kakerøren i de allerede overdryllede kakeformene. Pass på at kakerøren er jevnt fordelt over hvert kakeform.
- Stek i ovnen i 15-20 minutter eller til tannpirkeren kommer ren ut. Sett til side for å avkjøle helt.
Frost:
- Kombiner halvparten/halvparten, søtningsmiddel, eggeplommer, olje og vaniljeekstrakt i en middels kjele på lav varme. Rør hele tiden under kokingen til blandingen tykner. Ikke la det koke. Fjern fra varmen og rør inn pekannøtter og usøtet kokos. Avkjøl for å tykne.
- Vend en av kakene dine over på et fat eller kakestativ. Hell halvparten av frostingen på toppen og fordel jevnt. Legg det andre laget på toppen og pensle kaken med den resterende frostingen. Gir 12 porsjoner
MAT
Kalorier: 399kcal | Karbohydrater: ellevegram | Protein: 12gram | Tykk: 36gram | Fiber: 7gram