Keto Vaniljekake med Vaniljeglasur
Nyt denne Bundt-kaken, perfekt søtet Keto-vaniljefrosting! Kombiner med din favoritt lavkarbo-is, friske jordbær, eller bare nyt sødmen som den er. Uansett, du kommer garantert til å elske denne deilig fuktige Bundt Vaniljekakeoppskriften!
Jeg elsker fantastisk svampekake og denne Keto Vanilla Cupcake Cake er intet unntak. Kremet vaniljefrosting tar over! Alle dine familieferier vil bli fullført med denne praktfulle desserten.
Hvordan ta kaken ut av formen?
Som du kan se, brukte jeg en veldig kompleks panne for å lage denne keto-vaniljepaien, og den kom ut som en drøm! Trikset er å smøre pannen med Bakers Joy eller et glutenfritt alternativ med kokosolje og glutenfritt mel. Du finner en oppskrift på et glutenfritt alternativ her: https://steps2truehealth.com/f/gluten-free-diy-substitute-for-bakers-joy-baking-spray
Hvordan lagrer du denne Keto Vaniljepai?
Jeg vil anbefale å oppbevare kaken i en lufttett beholder i noen dager eller i kjøleskapet i opptil 1 uke. Du kan også fryse kaken i opptil 3 måneder.
Sjekk ut disse andre keto-vennlige oppskriftene:
Sjekk ut disse andre keto-vennlige kakeoppskriftene:
Jeg håper du liker denne oppskriften på keto vaniljepai. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook
Keto vanilje svampkake med vaniljeglasur
Nyt denne Bundt-kaken, perfekt søtet Keto-vaniljefrosting! Kombiner med din favoritt lavkarbo-is, friske jordbær, eller bare nyt sødmen som den er. Uansett, du kommer garantert til å elske denne deilig fuktige Bundt Vaniljekakeoppskriften!
SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT
Porsjoner: 12
Kalorier: 185kcal
BRUKSANVISNING
Kake:
- Forvarm ovnen til 350F.
- Spray innsiden av kakeformen sjenerøst med Baker’s Joy matlagingsspray for å sikre at kaken ikke fester seg. Utsette.
- Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle til det er godt blandet. Rør inn vått og bland godt.
- Hell kjekskakedeigen i formen og sett inn i forvarmet ovn. Stek i 30-35 minutter eller til tannpirkeren kommer ren ut. La avkjøles helt.
Vaniljefrosting:
- I en liten bolle blander du alle glasuringrediensene. Rør til alle ingrediensene er helt kombinert.
- Hell frostingblandingen over den avkjølte kjeksen. gir 12 porsjoner
MAT
Kalorier: 185kcal | Karbohydrater: 5gram | Protein: 9gram | Tykk: femtengram | Fiber: 3gram