Keto-vennlig panerte italienske svinekoteletter

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Vi unngår alle melkeprodukter og gluten så mye som mulig, men det finnes fortsatt måter å lage et deilig «brød» uten ost eller brød i det hele tatt. Så når du har lyst på deilige pinnekjøtt til middag en kveld, prøv denne oppskriften med denne veldig enkle «paneringsteknikken».

Det finnes mange oppskrifter på keto svinekjøttkaker som kan bruke ost (som parmesanost) eller nøttemel til paneringen, men denne oppskriften er mye enklere… egg.

Ja, du kan piske noen egg, dyppe pinnekjøttet i eggeblandingen og lage en smakfull «panering» som er 100 % ketosikker og deilig.

For denne oppskriften har vi tilsatt italiensk krydder til eggeblandingen for å skape en balansert smaksprofil. Men du kan også bytte ut krydderet med andre krydder du ønsker.

Hva kan serveres til den? Hva med vår spinat i kokoskrem med svinekjøtt… det vil gi retten din en ekstra kremet smak.

skrive ut

Ingredienser

  • fire svinekoteletter
  • 4 spiseskjeer ghee å lage mat i
  • 2 egg, pisket
  • 2 spiseskjeer italiensk krydder
  • ½ teskje paprikapulver
  • 1 teskje Hvitløkspulver
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Bland egg, italiensk krydder, paprika, hvitløk, salt og pepper.
  2. Dypp svinekotelettene i eggedosisen og dekk godt til.
  3. Tilsett ghee i en stor panne og smelt over høy varme.
  4. Tilsett pinnekjøttet en om gangen i gryten og la dem steke i 5 minutter på hver side. Fortsett å snu karbonadene til de er ferdige (sørg for at den indre temperaturen til karbonadene når 145F).
  5. Smak til med mer salt og pepper etter smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *