Ingredienser
- fire pund (1,8 kg) svinekinn
- 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
- 1 kopp (240 ml) kyllingbuljong
- 12 steinsopp, halvdeler
- en stor purre, kuttet i store biter
- fire hvitløksfedd, skrelt
- Salt og pepper etter smak
- 1 teskje (5 ml) eplecidereddik
bruksanvisning
- Skjær svinekinnene i store biter av samme størrelse.
- Tilsett avokadoolje i en stor panne og sett på middels varme. Stek svinekjøttstykkene på begge sider til de er brune. Legg dem deretter i Instant Pot.
- Tilsett kyllingbuljong, sopp, purre, hvitløk og eplecidereddik. Sett på lokket og lås det i lukket stilling. I «Meat and Stew»-modus, stek kjøttet i 45-60 minutter.
- Ta svinekjøttbitene fra slow cookeren og skjær dem i små biter (eller du kan rive i stykker hvis du vil).
- Hell resten av de kokte grønnsakene og eventuell kokevæske som er igjen i hurtiggryten i en stor blender og kjør til en saus. Smak til med mer salt og pepper etter smak.
- Server svinekjøtt med saus på toppen og nyt.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater per porsjon: 3g
Mat
- Kalorier: 469
- Sukker: 1 g
- Tykk: 32 g
- Karbohydrater: 3 g
- Fiber: 0 g
- Protein: 40 g