Keto-vennlig svinekinn med sopp (instant Pot kreves)

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

  • fire pund (1,8 kg) svinekinn
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
  • 1 kopp (240 ml) kyllingbuljong
  • 12 steinsopp, halvdeler
  • en stor purre, kuttet i store biter
  • fire hvitløksfedd, skrelt
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 teskje (5 ml) eplecidereddik

bruksanvisning

  1. Skjær svinekinnene i store biter av samme størrelse.
  2. Tilsett avokadoolje i en stor panne og sett på middels varme. Stek svinekjøttstykkene på begge sider til de er brune. Legg dem deretter i Instant Pot.
  3. Tilsett kyllingbuljong, sopp, purre, hvitløk og eplecidereddik. Sett på lokket og lås det i lukket stilling. I «Meat and Stew»-modus, stek kjøttet i 45-60 minutter.
  4. Ta svinekjøttbitene fra slow cookeren og skjær dem i små biter (eller du kan rive i stykker hvis du vil).
  5. Hell resten av de kokte grønnsakene og eventuell kokevæske som er igjen i hurtiggryten i en stor blender og kjør til en saus. Smak til med mer salt og pepper etter smak.
  6. Server svinekjøtt med saus på toppen og nyt.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Netto karbohydrater per porsjon: 3g

Mat

  • Kalorier: 469
  • Sukker: 1 g
  • Tykk: 32 g
  • Karbohydrater: 3 g
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 40 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *