Keto-vennlig svinekoteletter med kaffesmak

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Beskrivelse

Dyp, smakfull svinekoteletter marinert i en røykfylt kaffetopp og stekt i panne til den er gyldenbrun. Bruk nykvernet kaffe for optimal smak!


Ingredienser

Ingredienser av svinekoteletter:

  • 2 svinekoteletter
  • 2 spiseskjeer olivenolje eller avokadoolje til steking

Gni ingredienser:

  • 1 teskje malt kaffe
  • ½ teskje malt spisskummen
  • ½ teskje Hvitløkspulver
  • ½ teskje røkt paprika
  • ¼ teskje chilipulver
  • ¼ teskje salt
  • ½ teskje svart pepper

Garnityr:


bruksanvisning

  1. Forbered krydderet ved å blande alle ingrediensene til rub i en bolle.
  2. Vask og tørk pinnekjøttet. Gni dem med blandingen på hver side. Pass på at du dekker dem helt.
  3. Hvis du har tid, sett pinnekjøttet i kjøleskapet over natten.
  4. Ta pinnekjøttet ut av kjøleskapet og la dem få romtemperatur (ca. 30 minutter). I mellomtiden, forvarm ovnen til 350 F (175 C).
  5. Tilsett vegetabilsk olje i en stekepanne og varm opp til høy varme. Tilsett pinnekjøttet og stek dem i 2-3 minutter på hver side.
  6. Sett bakeplaten i ovnen (eller legg kotelettene på bakeplaten) og la pinnekjøttet steke i ovnen i ytterligere 10 minutter.
  7. La kjøttet hvile i minst 10 minutter før det nytes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *