Beskrivelse
Dyp, smakfull svinekoteletter marinert i en røykfylt kaffetopp og stekt i panne til den er gyldenbrun. Bruk nykvernet kaffe for optimal smak!
Ingredienser
Ingredienser av svinekoteletter:
- 2 svinekoteletter
- 2 spiseskjeer olivenolje eller avokadoolje til steking
Gni ingredienser:
- 1 teskje malt kaffe
- ½ teskje malt spisskummen
- ½ teskje Hvitløkspulver
- ½ teskje røkt paprika
- ¼ teskje chilipulver
- ¼ teskje salt
- ½ teskje svart pepper
Garnityr:
bruksanvisning
- Forbered krydderet ved å blande alle ingrediensene til rub i en bolle.
- Vask og tørk pinnekjøttet. Gni dem med blandingen på hver side. Pass på at du dekker dem helt.
- Hvis du har tid, sett pinnekjøttet i kjøleskapet over natten.
- Ta pinnekjøttet ut av kjøleskapet og la dem få romtemperatur (ca. 30 minutter). I mellomtiden, forvarm ovnen til 350 F (175 C).
- Tilsett vegetabilsk olje i en stekepanne og varm opp til høy varme. Tilsett pinnekjøttet og stek dem i 2-3 minutter på hver side.
- Sett bakeplaten i ovnen (eller legg kotelettene på bakeplaten) og la pinnekjøttet steke i ovnen i ytterligere 10 minutter.
- La kjøttet hvile i minst 10 minutter før det nytes.