Keto-vennlige asiatiske svineribbe (supermøre)

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Det jeg virkelig elsker med keto er at jeg kan spise svineribbe uten å bekymre meg for å ødelegge kostholdet mitt. Svineribbe er veldig lite karbohydrater, men veldig rik på sunt fett som trengs for ketose.

Jeg vet de fleste foretrekker grillet ribbe, men det er tider da det er mer praktisk å ha et alternativ som ikke ødelegger smaken. Til denne ribbeoppskriften trenger du en kjele og en stekepanne.

Ikke bekymre deg for smaken, for denne fantastiske kombinasjonen av kinesiske smaker (ingefær, stjerneanis, Sichuan pepper og glutenfri tamarisaus) vil rocke verden. Vi anbefaler glutenfri tamarisaus i stedet for vanlig soyasaus da den er hvetefri. Men tamarisaus vil smake like godt som soyasaus. Hvis du foretrekker å helt eliminere soyai stedet kan du bruke kokosnøttaminosyrer.

Hvis du vil gjøre ribba krydret, tilsett noen få paprika eller noen dråper varm saus. For en mer autentisk smak, prøv å bruke kinesisk varm saus.

Disse supermøre ribba tar litt over en time å tilberede, men jeg lover at det er verdt det. Dette er et godt valg for en familiemiddag, så gjør deg klar og imponer alle med håndverket ditt.

Mens du får mye smak i ribbe, kan du også legge til dipsaus til måltidet ditt, så sjekk ut disse 24 Keto BBQ-sausoppskriftene for de beste bakgårdsmåltidene og finn ditt favorittalternativ!

skrive ut

Ingredienser

  • 2 lb (900 g) svineribbe (eller bakribbe), kuttet i individuelle ribber
  • 1 spiseskje (5 g) fersk ingefær, finhakket eller revet
  • 2 spiseskjeer grønn løk (sjalottløk), i terninger
  • 2 stjerneanis
  • 1/2 spiseskje Sichuan pepperkorn
  • 3 hvitløksfedd, finhakket eller finhakket
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) glutenfri tamarisaus eller kokosnøttamino
  • 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
  • Salt og pepper etter smak

bruksanvisning

  1. Tilsett salt, stjerneanis, Sichuan pepperkorn og ribbe i en stor kjele med kokende vann. Kok opp og la det småkoke i 45 minutter til kjøttet er mørt. Skum av det resulterende skummet.
  2. Hell av vannet og fjern ribba fra kjelen. Pass på å fjerne anisstjernene og pepperkornene.
  3. Tilsett avokadoolje i pannen og tilsett finhakket hvitløk og ingefær. Tilsett så ribba og stek på middels varme. Tilsett tamarisaus eller kokosnøttaminos og smak til med salt og pepper.
  4. Stek ribba over høy varme til den er godt belagt med sausen og brunet.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 505
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 44 g
  • Karbohydrater: 1g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 25 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *