Keto-vennlige kjøttboller med Marinara-saus

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

Kjøttkaker ingredienser:

  • 2 spiseskjeer avokadoolje til steking
  • en halvkilo hakket svinekjøtt
  • 1/4 kopp persille, finhakket
  • en egg, pisket
  • 1/2 ts Hvitløkspulver
  • Salt og pepper

Marinara saus ingredienser:

  • 1 spiseskje olivenolje til matlaging
  • 1/4 kopp løk, hakket
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1 kopp hakkede tomater
  • 1 kopp kyllingbuljong
  • 1 teskje italiensk krydder
  • 1/2 ts sitronskall
  • 2 spiseskjeer kokoskrem

bruksanvisning

Instruksjoner for tilberedning av kjøttboller:

  1. Bland alle kjøttbolleingrediensene (unntatt avokadoolje) i en bolle.
  2. Form blandingen til små kuler (gjør ca 15 kjøttboller).
  3. Varm avokadooljen i en kjele og stek kjøttbollene i små porsjoner. Snu dem av og til til de er gyldenbrune.

Marinara saus instruksjoner:

  1. Tilsett olivenolje, løk og hvitløk i en separat panne og stek til løken er gjennomsiktig, men ennå ikke brunet.
  2. Tilsett tomater, kyllingbuljong og italiensk krydder og la det småkoke, ca. 10 minutter.
  3. Tilsett sitronskall og fløte og la dem småkoke i ytterligere 10 minutter. Server med grønnsaker eller blomkål.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 287
  • Sukker: 3g
  • Tykk: 18 g
  • Karbohydrater: 6g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 26g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *