Ingredienser
Kjøttkaker ingredienser:
- 2 spiseskjeer avokadoolje til steking
- en halvkilo hakket svinekjøtt
- 1/4 kopp persille, finhakket
- en egg, pisket
- 1/2 ts Hvitløkspulver
- Salt og pepper
Marinara saus ingredienser:
- 1 spiseskje olivenolje til matlaging
- 1/4 kopp løk, hakket
- 2 hvitløksfedd, hakket
- 1 kopp hakkede tomater
- 1 kopp kyllingbuljong
- 1 teskje italiensk krydder
- 1/2 ts sitronskall
- 2 spiseskjeer kokoskrem
bruksanvisning
Instruksjoner for tilberedning av kjøttboller:
- Bland alle kjøttbolleingrediensene (unntatt avokadoolje) i en bolle.
- Form blandingen til små kuler (gjør ca 15 kjøttboller).
- Varm avokadooljen i en kjele og stek kjøttbollene i små porsjoner. Snu dem av og til til de er gyldenbrune.
Marinara saus instruksjoner:
- Tilsett olivenolje, løk og hvitløk i en separat panne og stek til løken er gjennomsiktig, men ennå ikke brunet.
- Tilsett tomater, kyllingbuljong og italiensk krydder og la det småkoke, ca. 10 minutter.
- Tilsett sitronskall og fløte og la dem småkoke i ytterligere 10 minutter. Server med grønnsaker eller blomkål.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 287
- Sukker: 3g
- Tykk: 18 g
- Karbohydrater: 6g
- Fiber: 1g
- Protein: 26g