Ingredienser
- en lb (450 g) indrefilet av svin, i skiver 2 lange stykker
- ¼ kopp (60 ml) olivenolje
- 2 spiseskjeer Gresk krydder
- 1 spiseskje (15 ml) rødvinseddik
- 1 spiseskje (15 ml) sitronsaft
- Salt og pepper
Ingredienser til gresk krydder:
- 1 teskje Hvitløkspulver
- 1 teskje tørket oregano
- 1 teskje tørket basilikum
- ½ teskje tørket rosmarin
- ½ teskje tørket timian
- ½ teskje tørket dill
- ½ teskje kanel
- ½ teskje persille
- ½ teskje merian
* Bland alle ingrediensene og legg dem i en lufttett beholder.
bruksanvisning
- Tilsett olivenolje, sitronsaft, eddik og krydder i en stor ziplock-pose.
- Legg 2 stykker indrefilet av svin i en pose og la marinere natten over i kjøleskapet.
- Legg svinekjøttet i en panne på middels varme. La svinekjøttet steke på den ene siden. Bruk deretter en tang til å snu svinekjøttet slik at hver side blir ordentlig brun.
- Fortsett å snu svinekjøttet til den indre temperaturen når 145 F/63 C (bruk et kjøtttermometer for å sjekke).
Mat
- Serveringsstørrelse: 112,5 g
- Kalorier: 258
- Sukker: 0g
- Tykk: 19 g
- Karbohydrater: 1g
- Protein: 24 g