Ketomarinert Indrefilet av svin (med gresk krydder)

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser

  • en lb (450 g) indrefilet av svin, i skiver 2 lange stykker
  • ¼ kopp (60 ml) olivenolje
  • 2 spiseskjeer Gresk krydder
  • 1 spiseskje (15 ml) rødvinseddik
  • 1 spiseskje (15 ml) sitronsaft
  • Salt og pepper

Ingredienser til gresk krydder:

  • 1 teskje Hvitløkspulver
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1 teskje tørket basilikum
  • ½ teskje tørket rosmarin
  • ½ teskje tørket timian
  • ½ teskje tørket dill
  • ½ teskje kanel
  • ½ teskje persille
  • ½ teskje merian

* Bland alle ingrediensene og legg dem i en lufttett beholder.


bruksanvisning

  1. Tilsett olivenolje, sitronsaft, eddik og krydder i en stor ziplock-pose.
  2. Legg 2 stykker indrefilet av svin i en pose og la marinere natten over i kjøleskapet.
  3. Legg svinekjøttet i en panne på middels varme. La svinekjøttet steke på den ene siden. Bruk deretter en tang til å snu svinekjøttet slik at hver side blir ordentlig brun.
  4. Fortsett å snu svinekjøttet til den indre temperaturen når 145 F/63 C (bruk et kjøtttermometer for å sjekke).

Mat

  • Serveringsstørrelse: 112,5 g
  • Kalorier: 258
  • Sukker: 0g
  • Tykk: 19 g
  • Karbohydrater: 1g
  • Protein: 24 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *