Ketostekt svinekam med urtekrydder

  • By: Jan Helge
  • Date: desember 25, 2022
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

  • 3 pund (1,5 kg) beinfri stekt svinekam
  • 1 spiseskje Hvitløkspulver
  • 2 spiseskjeer løkpulver
  • 2 spiseskjeer Italiensk urtekrydder (eller bruk en klype tørket timian, rosmarin og oregano)
  • Salt og sort pepper etter smak
  • 3 spiseskjeer (45 ml) avokadoolje, delt

bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 400 F (200 C) og smør eller kle en bakeplate med aluminiumsfolie.
  2. Tilsett avokadoolje i en panne på høy varme. Stek så indrefileten med tang og brun på alle sider.
  3. I mellomtiden kombinerer du hvitløkspulver, løkpulver, italiensk krydder, salt og sort pepper i en liten bolle.
  4. Legg indrefileten av svin på et bakepapirkledd stekebrett og dryss svinekjøttet med urteblandingen eller gni det (vær forsiktig da det fortsatt kan være varmt). Stek i ovnen i 35 til 45 minutter. Sørg for at den indre temperaturen til indrefilet av svin når 145 F.
  5. Ta ut av ovnen, la stå i 10 minutter for å renne av overflødig væske, skjær deretter opp og server.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 257
  • Sukker: 1g
  • Tykk: 12 g
  • Karbohydrater: 2g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 35 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *