Ingredienser
- 3 pund (1,5 kg) beinfri stekt svinekam
- 1 spiseskje Hvitløkspulver
- 2 spiseskjeer løkpulver
- 2 spiseskjeer Italiensk urtekrydder (eller bruk en klype tørket timian, rosmarin og oregano)
- Salt og sort pepper etter smak
- 3 spiseskjeer (45 ml) avokadoolje, delt
bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 400 F (200 C) og smør eller kle en bakeplate med aluminiumsfolie.
- Tilsett avokadoolje i en panne på høy varme. Stek så indrefileten med tang og brun på alle sider.
- I mellomtiden kombinerer du hvitløkspulver, løkpulver, italiensk krydder, salt og sort pepper i en liten bolle.
- Legg indrefileten av svin på et bakepapirkledd stekebrett og dryss svinekjøttet med urteblandingen eller gni det (vær forsiktig da det fortsatt kan være varmt). Stek i ovnen i 35 til 45 minutter. Sørg for at den indre temperaturen til indrefilet av svin når 145 F.
- Ta ut av ovnen, la stå i 10 minutter for å renne av overflødig væske, skjær deretter opp og server.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 257
- Sukker: 1g
- Tykk: 12 g
- Karbohydrater: 2g
- Fiber: 0g
- Protein: 35 g