kjøpe keto-snacks

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Å gå keto kan føles som en enorm overgang i begynnelsen. Men sannheten er at du bare trenger å skape noen nye vaner og finne noen gode produkter for å erstatte de du pleide å stole på.

Å kjøpe snacks er et perfekt eksempel. De fleste dagligvarebutikker, til og med helsekostbutikker, har en hel gang dedikert til snacks. Husker du den midtgangen full av skinnende lyse, krøllete pakker som lover uovertruffen crunch og smak.

Dessverre er de fleste av disse posene fulle av problematiske karbohydrater. Hjelper definitivt ikke på keto.

Den gode nyheten er at det er snacks tilgjengelig i dag som ikke tar karbohydratbudsjettet ditt, og de er tilgjengelige i favorittbutikkene dine. Og siden du sannsynligvis ikke vil se lavkarbo-delen i snack-delen, hjelper vi deg også med å finne dem.

Vær oppmerksom på at produkter som inneholder meieri er merket med en stjerne i listene nedenfor.

. All ernæringsinformasjon som er gitt er per porsjon, så sørg for å sjekke emballasjen for å se hvor mange porsjoner som er inkludert.

Alle snacks som er oppført nedenfor har mindre enn 5 g netto karbohydrater per porsjon, som er totalt karbohydrater minus fiber og sukkeralkoholer. Vi har også inkludert lenker til bilder, ernæringsinformasjon og netthandel.

Keto-snacks du kan kjøpe på Walmart

Walmart er matknutepunktet for mange lokalsamfunn, og heldigvis for oss har de en tendens til å følge med på populære mattrender. Dette betyr at noen gode keto-snacks kan være rett rundt hjørnet fra ditt nærmeste supermarked.

Omtrent 85 % av Walmart-utsalgsstedene er klassifisert som supersentre eller nabolagsmarkeder og har vanligvis keto-snacks som er oppført nedenfor. De resterende 15 % av Walmart-butikkene er for det meste lavpris-Walmart-butikker som selger færre dagligvarevarer.

Fordi Walmarts dagligvareavdeling kan være enorm, har vi organisert dem etter hvor du mest sannsynlig finner dem i en butikk.

Produser takeaway-snacks på Walmart

De fleste Walmarts har en dagligvareavdeling nær døren, inkludert en liten del for raske matbiter og måltider. Dette er supert når du trenger keto-snacks på farten eller bare vil komme deg raskt inn og ut av butikken.

Avkjølt delikatessesnacks på Walmart

Disse gjenstandene finnes vanligvis langs en av hovedveggene, ved siden av kjøttdelen.

Proteinbarer og søte snacks på Walmart

Du kan vanligvis finne disse varene i nærheten av apoteket eller kosttilskudd. Siden de kan påvirke insulinnivået, bør du vurdere å gjøre dem til en og annen velvære i stedet for en daglig stift.

Salte/sprø snacks på Walmart

Du finner dem i hyllene med mer tradisjonelle snacks.

Hermetisert og pakket kjøtt på Walmart

Disse produktene er tilgjengelig i krukker eller poser i hermetikkseksjonen. For enkelhets skyld, se etter en hengslet åpning. Sørg for å sjekke mengden karbohydrater, siden noen av dem har tilsatt smakstilsetninger og sauser.

Andre snacks på Walmart

Keto-snacks du kan kjøpe hos Target

Target oppfattes ikke alltid av publikum som en dagligvarebutikk. De fleste Target-butikker har imidlertid et anstendig utvalg av mat, og dette kan være et flott sted å fylle opp keto-snacks.

Vi tar en titt på de beste merkene og produktene å se etter ved Targets neste lansering. Vær oppmerksom på at ikke alle produktene er tilgjengelig i alle butikker.

Salte/sprø snacks på Target

Disse varene finnes vanligvis i hyller med mer tradisjonelle snacks og nøtter.

Proteinbarer og søte snacks på målet

Disse varene kan bli funnet i nærheten av apoteket eller med kosttilskudd og vitaminer. Disse matvarene er gode for en uformell godbit, men er kanskje ikke ideelle for en daglig snack.

Hermetisert og pakket kjøtt hos Target

Avkjølt snacks på Target

Andre snacks på Target

Keto-snacks du kan kjøpe hos Whole Foods

Whole Foods har en flott salatbar, en varm matbar og en flott økologisk avdeling, så det er ikke vanskelig å finne sunne keto-snacks mens du er på farten.

Foreløpig vil vi fokusere på noen av våre favorittsnacks fra Whole Foods som du sannsynligvis finner i en butikk enn en buffet.

Fersk vegetarisk snacks på Whole Foods

Crunchy/Salty Snacks på Whole Foods

Snacksauser og pålegg hos Whole Foods

Sett dem sammen med friske grønnsaker og knasende snacks som ovenfor.

Kjøtt- og ostesnacks hos Whole Foods

Søte keto-snacks på Whole Foods

Keto-snacks du kan kjøpe på Amazon

Du kan kjøpe omtrent alt på Amazon, så du vil sannsynligvis finne de fleste pakkede produktene der også. Av den grunn vil vi fokusere på noen av de beste keto-snacks du kan kjøpe på Amazon som din lokale butikk kanskje ikke har.

Husk at mange produkter som koster mindre enn $5 lokalt kun er tilgjengelige i bulk på Amazon. Det er flott når du finner et produkt du liker og hvis du har lagringsplass, men ikke så bra hvis du ikke er klar til å ta på deg 24 bokser med tunfisk!

Her er noen av våre favoritt keto-snacks tilgjengelig på Amazon:

Søte snacks på Amazon

Salte snacks på Amazon

Det er enkelt å fylle på keto-snacks

Enten du kjøper snacks på nett eller lokalt, kan du finne keto-versjoner av akkurat det du trenger. Butikkene vi besøker jevnlig har gode keto-snacks, så det er ingen grunn til å være redd for denne nedgangen klokken 15.00.

Når du har fylt opp ernæring og noen gode snacks som du kan stole på, vil Keto-livsstilen din være på autopilot. Bruk disse listene, men fortsett å se etter keto-erstatninger for maten du elsker. Bedre helse og velvære venter på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *