Kokosmel brownie

 • By: Jan Helge
 • Date: august 28, 2022
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Disse kokosmelkakene er så rike og søte at ingen noen gang vil gjette at de er keto-vennlige. Med mindre enn 3 g karbohydrater per porsjon er de den perfekte sukkerfrie desserten for brownieselskere.

Når det kommer til kaker, gjør jeg ikke forskjellsbehandling. Jeg elsker dem alle. Gi meg alt søtt, sjokolade, takk! Lag dem vanlige eller med nøtter eller sjokoladebiter, jeg bryr meg ikke. Bare la meg spise dem.

Og disse kokosmel brownies det perfekte blanke lerretet som venter på dine kreative innslag.

Mange lesere elsker mine deilige keto brownies, og det med god grunn. Men jeg tror virkelig at det ikke kan være for mange sunne sukkerfrie kakeoppskrifter i verden. Og denne er nøttefri!

Hvorfor du vil elske denne oppskriften

Denne kakeoppskriften på kokosmel er så enkel at du kan lage den på omtrent 40 minutter, inkludert sjokoladeganache. Og de tar standard keto-ingredienser som kan finnes i nesten alle dagligvarebutikker.

Men de er også deilige uten tilsetning av glasur. De har en så sprø topp og møre underside, akkurat som tradisjonelle kaker. Og du kan legge til dine egne detaljer som nøtter eller sjokoladebiter. Eller hva med min keto karamellsaus?

Det beste av alt er at disse brownies har så lite karbohydrater at du kan spise to av dem uten å kaste bort makroene dine. Med 1,3 g netto karbohydrater kan du skjemme deg bort uten bekymringer.

Ingredienser du trenger

 • Granulært søtningsmiddel: Jeg foretrekker å bruke Swerve til det meste av baking, men du kan bruke BochaSweet eller allulose. Husk at dette kan endre konsistensen litt.
 • Olje: Du kan også bruke kokosolje eller annen ikke-meieolje til denne oppskriften.
 • egg: Sørg for at de har romtemperatur før de tilsettes.
 • kakaopulver: For en dypere og fyldigere sjokoladesmak, bruk mørk eller nederlandsk kakao.
 • kokosmel: Du trenger bare 3 ss for å gi disse kokosmelkakene riktig tekstur.
 • Pisket krem: Tykk kremfløte danner grunnlaget for sjokoladeganache.
 • Usøtet sjokolade: Husk at dette ikke er det samme som sjokolade uten sukker. Usøtet sjokolade inneholder ikke noe søtningsmiddel i det hele tatt og inneholder 100 % kakao.
 • Søtningsmiddel i pulverform: Ganache trenger et pulverisert søtningsmiddel som Swerve Confectioners for en blank og jevn finish. Mens du kan bruke andre søtningsmidler, synes jeg at allulose gjør ganachen veldig klissete og tykk.
 • Pantry stifter: Vaniljeekstrakt, bakepulver, salt

Trinnvise instruksjoner

1. Bland våte ingredienser: Bland søtningsmiddel, smeltet smør, egg og vaniljeekstrakt til det er godt blandet.

2. Tilsett tørre ingredienser: Bland kakaopulver, kokosmel, bakepulver og salt. Tilsett 3 ss vann, tilsett sakte for å tynne røren etter behov. Du vil at deigen skal være smørbar, men ikke rennende.

3. Stek brownies: Hell røren i en 9″ x 9″ panne dekket med bakepapir. Stek ved 350ºF i 15-20 minutter, fjern deretter og la avkjøles helt i formen.

4. Forbered ganache: Kok opp fløten og tilsett så den hakkede sjokoladen. La stå i noen minutter for å smelte, og tilsett deretter søtningsmiddel og vanilje til det er jevnt.

5. Frys brownies: Fordel frosting over brownies, pass på at den kommer til kantene. La stå i 20 minutter.

6. Kutt i terninger: Bruk en skarp kniv til å skjære i 16 strimler. Disse kokosmel brownies er så lite karbohydrater at du også kan kutte dem i 12 eller 9 brownies hvis du vil.

Nærbilde av keto kokosmelkaker på en hvit tallerken med blomster.

Eksperttips og vanlige spørsmål

kokosmel absorberingsevne: Kokosmel kan variere fra merke til merke. Noen er mer absorberende enn andre. Så hvor mye vann du tilsetter vil avhenge av kokosmelet ditt. Tilsett akkurat nok slik at deigen blir lett å smøre ut.

Kle en stekeplate med bakepapir hjelper deg å trekke ut hele partiet med kokosmelkaker lettere. Du vil at kantene på pergamentet skal være høyere enn minst to sider av formen, så ikke bare jevn bunnen.

La dem avkjøles fullt før løfting. Brownies er myke og bøyes lett når de er varme, og sprekker hvis du tar dem ut for tidlig.

Meierifritt alternativ: Bruk kokosolje eller annet melkefritt smør til brownies og kokoskrem til ganache. Du trenger litt mer sjokolade, ca 2 gram, for å tykne ganachen ordentlig.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan erstatte kokosmel med universalmel?

Du kan ikke bare erstatte vanlig hvetemel med kokosmel, da de oppfører seg veldig forskjellig. Resten av oppskriften må endres for å ta hensyn til de unike egenskapene til kokosmel. For mer informasjon, vennligst les min kokosmelbakeveiledning.

Hva kan lages av kokosmel?

Det er mange gode keto-oppskrifter laget med kokosmel. Disse kokosmelkakene er en god start da de er enkle å lage og har den perfekte myke konsistensen.

Hvor mange karbohydrater er det i kokosmelkaker?

Disse brownies inneholder 2,9 g karbohydrater og 1,6 g fiber. Dermed inneholder de 1,3 g netto karbohydrater per porsjon. Du kan også kutte dem litt til hvis du vil. Eller bare spis to av dem.

Oppskrift på kaker med kokosmel

Disse kokosmelkakene er så rike og søte at ingen noen gang vil gjette at de er keto-vennlige. Med mindre enn 3 g karbohydrater per porsjon er de den perfekte sukkerfrie desserten for brownieselskere.

Vi vil: Dessert

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: kokosmel brownies

Forberedelsestid: tjue minutter

Tid for forberedelse: tjue minutter

Total tid: 40 minutter

Porsjoner: 16 porsjoner

Kalorier: 111kcal

Ingredienser

Sjokolade ganache frosting (valgfritt)

bruksanvisning

 • Forvarm ovnen til 350F og kle en 9″ x 9″ metallbakeform med bakepapir med hevede kanter for enkel fjerning. Du kan også bruke en 8″ x 8″ panne, men brownies vil ta lengre tid å bake.
 • I en stor bolle kombinerer du søtningsmiddel, smeltet smør, egg og vaniljeekstrakt.
 • Bland kakaopulver, kokosmel, bakepulver og salt. Tilsett 3 ss vann, tilsett sakte for å tynne røren etter behov. (Deigen skal spres, men ikke spres).
 • Fordel røren jevnt over den tilberedte pannen, pass på at den kommer til kantene. Stek i 15 til 20 minutter til stivnet.
 • Fjern og la avkjøles i en kjele. Løft browniene i kantene på bakepapiret og legg dem på et skjærebrett.

Sjokolade ganache frosting

 • Kok opp fløten i en liten gryte på middels varme (følg nøye med da denne lille mengden koker raskt).
 • Fjern fra varmen og tilsett hakket sjokolade. La stå i 3 minutter for å løse seg opp, og tilsett deretter søtningsmiddel og vaniljeekstrakt til det er jevnt.
 • Fordel over de avkjølte browniene og la dem trekke i 20 minutter før du skjærer dem i skiver.

video

Notater

Lagringsinformasjon

Oppbevar brownies på benken i en dekket beholder i opptil 3 dager eller i kjøleskapet i opptil en uke. De kan også fryses i flere måneder. Pakk dem godt inn for å unngå frostforbrenninger.

Næringsinformasjon for uglaserte brownies:

Energiverdi: 77 kcal.
Totalt fett: 6,59 g
Karbohydrater: 1,96 g
Totalt kostfiber: 1,13 g
Protein: 1,78 g

Næringsinformasjon

Oppskrift på kaker med kokosmel

Mengde per porsjon (1 brownie)

kalorier 111
Kalorier fra fett 87

% Daglig verdi*

Tykk 9,7 gfemten%

Karbohydrater 2,9 gen%

Fiber 1,6 g6 %

protein 2,3 g5 %

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *