kremost fylt mini paprika {Enkel forrett}

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 4 min.

Sharing is caring!

Fylte paprika er bare så gode som de er…Vi vil, fylling! Og jeg har en velsmakende kremostblanding (med bacon!) som vil få selv de mest kresne pepperspisere til å ha lyst på mer! Disse fylte minipepper er en utmerket forrett, forrett eller et velkomment tillegg til en piknikgodbit.

Og siden vi snakker om viktigheten av fyllet, prøv fylt paprika uten ris eller mør paprika fylt med kyllingfilet.

Bacon! Jeg mener… paprika!

Så det er begge deler, men selv min nølende mann kunne ikke slutte å spise dem. Min bacon, ranch + kylling fylt med kremost inspirerte disse små poppers og vi bruker den samme kombinasjonen av smaker. Alle disse smakene, litt frisk grønn løk og deretter fylt med myk minipepper… så mye godt i en bit.

Lag en matbit spesiell eller sett en hel tallerken på neste fest og se dem forsvinne. Jeg tror trikset er å tilsette kremostblandingen med smak, slik at du får all kremethet balansert av de dristige blandingene og det hele er pakket inn i knasende små paprika.

Paprikarester fylt med kremost er flott for din neste hjemmelagde sandwich. (Jeg elsker når smakfulle ting er så allsidige!)

Så ta et stykke (mini!) pepper… og kok opp din nye favorittmatbit. – Linda x

toppvisning av sunne fylte mini paprika

Hva er det i disse mini søte paprikaene?

Ingenting annet enn ren deilighet med bare noen få enkle ingredienser. Paprikaene er litt søte, fyllet er kremet, men røykfylt. Her er det du trenger:

  • Mini pepper – Jeg elsker variasjonen av farger her. Hvis du lar stilkene være, blir de lettere å spise.
  • Kremost – pass på at den er god og myk før du prøver å lufte den. Til dette foretrekker jeg å koke i mikrobølgeovnen på 50 % effekt i 30 sekunder. (Psst-fjern folien først!!).
  • Krydderier – Italiensk krydder + hvitløk. Du kan også legge til dine favoritter her. Hvitløkspulver gir ikke så mye smak som hvitløk.
  • Andre godbiter – grønn løk, bacon og mozzarella.

Hvordan gjøre Fylte mini paprika

en. Forbered paprikaen ved å kutte den i to og fjerne frøene.

2. Pisk kremost med en elektrisk mikser.

3. Tilsett alle andre ingredienser og rør for å kombinere.

4. Fyll tilberedt minipaprika og legg på en bakeplate. Stek til osten er gyllen og paprikaen er myk etter din smak.

nærmere visning av sunne fylte mini paprika i en stekepanne

Hva skal man gjøre med ekstra fyll?

Dette fyllet er gyllent. Så absolutt ikke kast den. Jeg liker…

  1. Fordel den over et stykke toast.
  2. Bruk den som en grønnsaksdip med skivede agurker, selleri eller gulrøtter.
  3. Bland strimlet kylling for dekadent og lett kyllingsalat.

Tips om oppvarming, frysing og oppbevaring

  • Kan mini fylt paprika fryses? Jeg ville ikke fryse dem siden de er kremostbaserte og ikke gjør seg bra når de fryses.
  • Hvordan varme dem opp? Hurtigsteking i mikrobølgeovn vil gjøre. Du kan også varme opp i en ovn satt til 300 F til midten er gjennomvarm.
  • Hvor lenge holder de seg i kjøleskapet? Spis disse mini søte paprika innen 3-4 dager.
nær visning av sunne fylte mini paprika

Hva skal man servere med paprika fylt med kremost?

Mer snacks! Dette er en flott rett å starte festen sammen med andre vakre retter som…

  1. Guacamole
  2. chips med parmesan
  3. Ostekjeks
  4. Antipasto kebab
  5. Avokado fylte egg
nær visning av sunne fylte mini paprika

Oppskriftsalternativer

  1. Vegetarisk – Det er enkelt å lage fylte mini paprika vegansk ved å bare hoppe over baconet. De blir like flotte.
  2. Rå – Hvis du liker litt crunch, ikke stek dem.
  3. Geitost er en vanlig ingrediens for fylte paprika. Vet at den har litt mer krydret.
  4. Vanlige paprika – du Kan bruk søt paprika i vanlig størrelse i stedet for små – men jeg synes denne retten er solid og de små porsjonene hjelper meg å holde porsjonene nede.
  5. Grille fylte mini paprika i stedet for å steke ved å bringe grillen til 400 F og koke i 15-20 minutter.

Mer stekte grønnsaker

nær visning av sunne fylte mini paprika

Fylte mini paprika

Seal Oppskrift Pin Oppskrift

Porsjoner:12 porsjoner

bruksanvisning

  • Forvarm ovnen til 400 F og klargjør en bakeplate med kant (jeg bruker bakepapir for å gjøre rengjøringen enklere). Skjær paprikaen (12) i to og fjern frøene. Jeg foretrekker å la stilkene stå da de er lettere å spise.
  • I en stor bolle, pisk kremost (8 oz) til lys og luftig med en elektrisk mikser. Tilsett italiensk krydder (2 ts), hvitløk (1 fedd), grønn løk (3), bacon (5) og mozzarella (1/2 kopp) til den er jevn.
  • Bruk en slikkepott til å fylle paprikaene med fyllet, jeg tilsetter akkurat nok til at fyllet er i flukt med minipaprika. Husk at paprika varierer i størrelse, så du kan ende opp med ekstra fyll.
  • Stek i 20-25 minutter eller til minipepperne er myke etter din smak. Nyt!

Vurder denne oppskriften

Fans har også laget disse lavkarbo-oppskriftene:

Mat

Kalorier: 128kcalTotale karbohydrater: 3gramProtein: firegramTykk: ellevegramNatrium: 151mgFiber: engramSukker: 2gramNetto karbohydrater: 2gram

©Little Pine er lavkarbo. Innholdet og bildene er beskyttet av opphavsrett. Distribusjonen av denne oppskriften oppmuntres og oppmuntres. Det er strengt forbudt å kopiere og/eller lime inn fullstendige oppskrifter til sosiale medier/nettsteder/blogger.


Interaksjon med leseren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *