Krydrede agurker fra kjøleskapet med dill

  • By: Jan Helge
  • Date: august 9, 2022
  • Time to read: 5 min.

Dette innlegget kan inneholde Amazon eller andre tilknyttede lenker. Som Amazon-tilknyttet selskap tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Kjøleskapsagurk er enkle å lage og har uovertruffen friskhet. Denne enkle keto-oppskriften har smaken og smaken av en klassisk krydret marinade.

Jeg har laget disse dill-picklene så mange ganger at jeg ikke engang trenger å slå opp oppskriften. Familien min elsker dem, og nå som vi dyrker våre egne agurker, lager jeg flere glass hver sommer.

Jeg laget denne oppskriften i mine tidlige, tidlige, TIDLIGE keto-oppskriftsutviklingsdager. Og jeg må le av at det tok meg så lang tid å oppdatere innlegget med tips og beste praksis. For jeg lager dem hvert år… så hva ventet jeg på?

Og et år senere holder jeg meg til samme oppskrift. Det er bare bra! Og etter at sylteagurkene er klare sparer jeg saltlaken til keto kyllingvinger og grillede pinnekjøtt.

Nærbilde av agurker fra kjøleskapet i en krukke med en kvist dill på toppen.

Hvorfor du vil elske denne oppskriften

Nedkjølt pickles har mange fordeler fremfor hermetiske. De er veldig enkle å lage og krever ikke spesialutstyr. Du trenger ikke en blikkboks og du trenger ikke varme opp kjøkkenet!

Konservering av grønnsaker krever mye mer presisjon for å forhindre at de blir ødelagt. Du må sterilisere glassene og lokkene, varme opp vannet til riktig temperatur, og sørge for at alt er lufttett. Du slipper alt arbeidet med min enkle oppskrift på saltlake i kjøleskapet.

Og mens jeg liker mine med litt krydret, kan du justere dem etter eget ønske. Du kan utelate jalapenos, tilsett mer hvitløk eller dill, eller tilsett andre krydder. Du kan til og med legge til litt søtningsmiddel hvis du vil.

Disse keto-syltede agurkene er så sprø og friske, og du kan kutte agurkene slik du vil. Jeg liker runde skiver fordi de er gode til burgere og du får plass til flere skiver i en krukke. Mannen min foretrekker spyd, så noen ganger lager vi dem også.

Ingredienser du trenger

Merket fra topp til bunn bilde av ingredienser for pickles i kjøleskapet.
  • Agurker: Velg mindre, kortere agurker til sylting i kjøleskapet. Syltede agurker er godt, samt varianter av persiske agurker. De er sprøere og har tynnere hud, så de holder seg godt. Vi dyrker en variant som heter Mideast Prolific, og den lager gode pickles.
  • Jalapeno (valgfritt): Jeg liker krydret som pepper gir, men det kan sløyfes.
  • Hvitløk: Noen få fedd hvitløk gir en herlig smak.
  • Dill: Bruk fersk dill til disse sylteagurkene. Tørket dill smaker rett og slett ikke riktig.
  • pepperkorn: For denne oppskriften, ta noen pepperkorn. De tilsetter litt krydder uten å gjøre den for sterk.
  • Koriander: Malt koriander gir disse kjøleskapspicklene en virkelig unik smak. Jeg anbefaler det på det sterkeste.
  • Eddik: Saltlaken krever mye eddik, da den bevarer sylteagurkene og hindrer dem i å bli ødelagt. Jeg liker en blanding av hvit eddik og eplecidereddik.
  • Salt: Bruk koshersalt til denne oppskriften. Det kan enten være vanlig kosher salt eller kosher havsalt.

Trinnvise instruksjoner

En collage av 4 bilder som viser hvordan du koker agurker fra kjøleskapet.

Hvis du aldri har laget sylteagurk fra kjøleskapet før, vil du bli overrasket over hvor enkelt det er!

1. Kutt agurker.: Skjær agurker ca. ¼ tomme tykke og legg i glass. Du kan bruke en liters krukke og en liters krukke eller tre liters krukker.

2. Tilsett krydder: Legg jalapenos, hvitløk, dill, pepperkorn og koriander i glass med hakkede agurker. Hvis du bruker en literskrukke og en literskrukke, legg to tredjedeler av krydderne i literskrukken og en tredjedel i literskrukken.

3. Klargjør saltlaken: Kombiner eddik, vann og salt i en kjele og kok opp. Pisk til saltet løser seg opp, del deretter i glass. Fyll glassene til toppen.

4. La sitte: Sett på bordet i 3 dager, avkjøl deretter og la stå i minst to uker. Smaken fortsetter å utvikle seg mens de sitter.

En hvit bolle fylt med sylteagurk fra kjøleskapet, med krukker med sylteagurk i bakgrunnen.

Eksperttips og vanlige spørsmål

Pickles kan spises etter 48 timer, men de smaker mye bedre hvis de får stå i 2 uker.

Agurker kan kuttes som du vil. Jeg foretrekker kryssskiver da de er lettere å kutte og passer utmerket til burgere. Men du kan også kutte dem på langs eller i spyd.

Hvis du vil lage søte sylteagurker, tilsett favorittsøtstoffet ditt i saltlaken. Hvor mye du tilsetter avhenger av hvor søte du vil ha dem. De fleste brød- og smørmarinadeoppskrifter krever like mye sukker som en kopp sukker for 1 ½ pund agurker. Du kan lage en saltlake og tilsette mer søtningsmiddel etter smak.

Prøv å leke med krydder. Tilsett litt spisskummen i stedet for koriander, eller prøv noen nellikspiker. Du kan også legge til gurkemeie for en mer gul farge.

Stor glasskrukke fylt med keto pickles.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge holder sylteagurk i kjøleskapet?

Disse dill pickles kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 3 måneder. For å være ærlig beholdt jeg min i opptil 6 måneder og hadde ikke noe problem, da det stort sett er eddik som går i saltlaken. Av hensyn til matsikkerhet anbefaler jeg imidlertid å konsumere dem opp til 3-månedersgrensen.

Hva er forskjellen mellom syltede og hermetiske agurker?

Sylteagurk på boks er holdbar, mens kjølig sylteagurk til enhver tid må oppbevares kjølig. Under hermetikkprosessen varmes fylte glass opp til kokepunktet og lokkene får lukkes. Men de er ofte mindre ferske enn kjølt pickles.

Hvilke pickles er bra for keto?

Disse kjøleskapsfrie keto pickles har ikke tilsatt sukker og kun 1 g karbohydrater per porsjon.

Hvis du handler i butikken, se etter pickles uten tilsatt sukker. De fleste varianter av dill, hvitløk og surt behandles uten sukker. Imidlertid inneholder brød og smør og søte agurker sukker, det samme gjør søte krydder.

Flere Keto-oppskrifter du vil elske

En krukke med keto kjøleskap pickles foran et skjærebrett med agurker.

Oppskrift på agurker fra kjøleskapet

Kjøleskapsagurk er enkle å lage og har uovertruffen friskhet. Denne enkle keto-oppskriften har smaken og smaken av en klassisk krydret marinade.

Vi vil: Matbit

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: keto pickles, kjøleskap pickles

Forberedelsestid: femten minutter

Tid for forberedelse: 5 minutter

Total tid: tjue minutter

Porsjoner: 24 porsjoner

Kalorier: firekcal

Ingredienser

  • pounds sylting av agurker
  • en gjennomsnitt jalapeno pepper kvart
  • 2 nellik hvitløk kvart
  • 3 spiseskjeer hakket fersk dill
  • teskjeer hele sorte pepperkorn
  • teskjeer malt koriander
  • kopper hvit eddik
  • ¾ en kopp Eple eddik
  • ¾ en kopp vann
  • ¼ en kopp kosher salt

bruksanvisning

  • Skjær agurkene på tvers i ¼ tomme tykke skiver eller på langs i ¼ tomme tykke skiver. Del skiver i 1 liters krukke og 1 liters krukke (eller 3 liters krukker).
  • Del jalapenos, hvitløk, dill, pepperkorn og koriander i glass.
  • I en middels kjele, kok opp hvit eddik, eplecidereddik, vann og salt, rør for å løse opp saltet.
  • Fordel saltlaken i glass og fyll nesten til toppen. Det er ikke nødvendig å gi noe takhøyde.
  • La glassene stå på kjøkkenbenken i minst 3 dager. Sett deretter i kjøleskap i minst 2 uker før du spiser.

Notater

Oppbevaringsinformasjon: Oppbevar agurker i kjøleskap i glasskrukker i opptil 3 måneder.

Næringsinformasjon

Oppskrift på agurker fra kjøleskapet

Mengde per porsjon (1 oz (ca. 4 skiver))

kalorier fire

% Daglig verdi*

Karbohydrater 1g 0%

Fiber 0,1g 0%

protein 0,2g 0%

*Prosent daglig verdi er basert på en diett med 2000 kalorier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.