Siden du må unngå pasta mens du er på en ketogen diett, er det flott å ha sunne erstatninger som kan tilfredsstille lysten din. I andre artikler har jeg foreslått å bytte ut spaghettipasta med zucchini eller zucchininudler, men i dag skal jeg tilby deg et annet alternativ: tangnudler.
Tangnudler brukes først og fremst i asiatisk mat, og er glutenfrie og inneholder ingen karbohydrater, kalorier, hvete eller sukker, noe som gjør dem perfekte for keto-dietten din.
Tangnudler er ganske sprø, noe som betyr at de er perfekte til steking. Du kan også legge til tangnudler i supper og gryteretter, men vær oppmerksom på at de ikke blir nevneverdig myke når de kokes.

Denne oppskriften på indrefilet av svin er superrask og enkel å lage, så du kan til og med prøve den til middag på en travel dag. Det tar omtrent 25 minutter å lage mat og er veldig friskt og velsmakende. Hvis du ikke liker den krydrede delen av oppskriften, bare ikke tilsett så mye varm saus og ikke bytt dem ut med vanlig rød paprika.
Jeg brukte forskjellige farger på paprika i denne oppskriften fordi jeg virkelig liker hvor fargerike de tilfører retten, men hvis du vil gjøre det på en ny måte, kan du alltids bruke zucchini eller andre lavkarbogrønnsaker du liker.
skrive ut
Ingredienser
- 1 1/2 pund indrefilet av svin, i tynne skiver
- 1 spiseskje avokadoolje
- 2 hvitløksfedd, hakket eller finhakket
- 1/2 rød paprika, hakket
- 1/2 grønn paprika, hakket
- 1/2 gul paprika, hakket
- 12– unse pakke tarenudler
- 1/2 ts sterk saus
- 1 spiseskje kokosnøttaminos eller glutenfri tamarisaus
- 1/2 ts ingefær, finhakket
- Salt og pepper etter smak
bruksanvisning
- Ha oljen i en middels stekepanne sammen med hakket svinekjøtt og hvitløk. Stek kjøttet til det er gyldenbrunt.
- Tilsett hakket paprika og tangnudler og rør for å kombinere.
- Tilsett resten av ingrediensene, dekk kjelen med lokk og stek i ytterligere 10 minutter.