Perfekt tilberedt kylling med vodkakremsaus… På mindre enn 30 minutter kan du lage denne fantastiske Keto Vodka kyllingretten som alle vil bli forelsket i! Server med zucchininudler eller ditt favoritt keto-pastaalternativ for å holde karbohydratene lave!
Du synes kanskje en tradisjonell vodkasaus er mye arbeid, men med mine enkle triks kan du spise middag på under 30 minutter! Server den med zucchininudler for en keto-vennlig middag!
Hva er vodkasaus?
Vodka saus er en tomatbase og en kremet saus som har likørvodka tilsatt. Det tilsettes ikke mye vodka i retten, og faktisk fordamper det meste av alkoholen under kokeprosessen. Ikke bekymre deg, du blir ikke full av vodka!
Er det mulig å nekte vodka?
Ja! Hvis du ikke vil legge til vodka, vil jeg anbefale å bare hoppe over det. Vil du tilsette buljong vil jeg anbefale grønnsaksbuljong. Jeg anbefaler ikke å tilsette kraft som kylling eller biff fordi det vil påvirke smaken av sausen.
Hvordan tilberede kyllingkotelet?
En kyllingkotelet er et skinn- og benfritt kyllingbryst kuttet i to på langs. Legg kyllingbrystet på et skjærebrett. Plasser den ikke-dominerende hånden din godt på kyllingbrystet og bruk den andre hånden til å skjære opp kyllingen med en skarp kniv. Start i den tykkeste enden av kyllingen og kjør en kniv gjennom brystet, og pass på at snittet blir så jevnt som mulig.
Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:
Sjekk ut andre keto-vennlige italienske oppskrifter:
Jeg håper du liker denne oppskriften på kyllingvodka keto saus. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook
Kylling Keto Vodka saus
Perfekt tilberedt kylling med vodkakremsaus… På mindre enn 30 minutter kan du lage denne fantastiske Keto Vodka kyllingretten som alle vil bli forelsket i! Server med zucchininudler eller ditt favoritt keto-pastaalternativ for å holde karbohydratene lave!
SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT
Porsjoner: 6
Kalorier: 448kcal
BRUKSANVISNING
- Varm avokadoolje i en stor, tung panne over middels varme. Krydre kyllingen på begge sider med hvitløkspulver, salt, pepper og italiensk krydder. Legg kyllingkotelettene til stekepannen og stek på hver side til den indre temperaturen når 165F, omtrent 5 til 8 minutter per side. Ha kyllingen over på en tallerken og sett til side.
- Tilsett olje og løk i terninger i pannen og stek til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett vodka og la småkoke i 10 minutter, rør av og til. Tilsett marinara saus og tung fløte. Kok i noen minutter eller til sausen er gjennomvarmet.
- Server sausen med kyllingkoteletter og zucchininudler hvis du vil. Dryss basilikumblader på toppen til pynt. Gir 6 porsjoner
Ja! Hvis du ikke vil legge til vodka, vil jeg anbefale å bare hoppe over det. Vil du tilsette buljong vil jeg anbefale grønnsaksbuljong. Jeg anbefaler ikke å tilsette kraft som kylling eller biff fordi det vil påvirke smaken av sausen.
MAT
Kalorier: 448kcal | Karbohydrater: åttegram | Protein: 16gram | Tykk: 35gram | Fiber: engram