Lavkarbo blomkålsmos

  • By: Jan Helge
  • Date: mai 6, 2022
  • Time to read: 1 min.

Ingredienser for Lavkarbo blomkålsmos (per person)

  • 1/2 blomkålshode
  • 1 ss smør
  • Salt og pepper

Beregn 1/2 blomkålshode til hver person, og ca 150 gram kjøtt (avhengig av hvor sulten da selvsagt). Del svinet i tommeltykke skiver. Stek på sterk varme på hver side. For å bevare saftigheten er et triks å ha det i en ildfast form i ovnen i en 10 minutter på ca 150 grader (ltt som biff).

Kok blomlål i ca 20 minutter, så av vannet, ALT vannet, og bland inn ca 1-2 ss smør per hode. Ha i litt salt og masse pepper.

Vi serverte med bernaise saus og cherrytomater.

Så godt, SÅ enkelt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.