Dette er kanskje aller mest som søndagsbrunsj, men jeg spiste det til middag – fordi jeg hadde lyst på akkurat det 🙂
egg in a basket
Per person:
2 lavkarbo brødskiver (jeg brukte ferdigbrødet fra Rema 1000)
2 egg
Strimlet svinekjøtt
Salt og pepper
Sukkerfri ketschup (evt annen foretrukket dressing)
Smør og olje
Viltfond (valgfritt)
Du starter med å hule ut brødskivene. Stek svinekjøttet i smør eller olje, og krydre godt. Jeg hadde litt viltfond i og for å gi svinet litt smak.
Ha i brødskivene og uthulingene i panna. Fyll på med smør om det trengs. Hel litt olje over brødskivene når de har fått frese litt, og snu dem.
egg in a basket
Ha ett egg over hver brødskive, og senk temperaturen i pannen. La de stege en liten stund, og snu dem. Stek så lenge du ønsker. Liker du løs plomme holder det med et par minutter, vil du ha fast, så kan du steke i fem minutters tid.
egg in a basket
Server!
egg in a basket
Supergodt, og faktisk veldig sunt! Det føles virkelig ikke som et sunt måltid, nesten litt «fast food», så om du har cravings for fast food, er dette definitivt et godt alternativ 🙂 Det morsomme her er at svinet blir liksom pommes friten, og brød og egg blir burgern 😉