Denne kaken er en blanding av forskjellige oppskrifter, opprinnelig var det bare masse masse sjokolade i men jeg hadde ikke så mye mørk sjokolade i hus så jeg improviserte litt.

Bunn:
- 4 egg
- 50 gram tagatesse (sukrin kan selvfølgelig brukes)
- 100 gram mørk sjokolade (minst 70%)
- 150 gram mandler
Fyll
4 dl fløte
50 gram sjokolade
evt bær til pynt
Smelt sjokoladen og mal mandlene.


Ha 3 eggeplommer og et helt egg i en bolle sammen med tagatessen og pisk eggedosis av dette. Stivpisk de 3 eggehvitene som er til overs. Bland sjokolade og mandlene i eggedosisen. Vend inn eggehvitene, begynn med litt under halve mengden og bland det godt sammen med sjokolade blandingen. vend resten forsiktig inn og hell røren i en smurt og bakepapirkledd form på 24 cm.

Stek i ca 20 min på 180 ° Avkjøl

Smelt 50 gram sjokolade (70% ) Avkjøl. Pisk fløte til krem og bland inn den smeltede sjokoladen.

Ha det hele over kaken.

Pynt evt med bringebær eller jordbær.

Slett ingen dum kake, blir nok prøvd igjen denne.