Denne kaken er en blanding av forskjellige oppskrifter, opprinnelig var det bare masse masse sjokolade i men jeg hadde ikke så mye mørk sjokolade i hus så jeg improviserte litt.
Bunn:
- 4 egg
- 50 gram tagatesse (sukrin kan selvfølgelig brukes)
- 100 gram mørk sjokolade (minst 70%)
- 150 gram mandler
Fyll
4 dl fløte
50 gram sjokolade
evt bær til pynt
Smelt sjokoladen og mal mandlene.
Ha 3 eggeplommer og et helt egg i en bolle sammen med tagatessen og pisk eggedosis av dette. Stivpisk de 3 eggehvitene som er til overs. Bland sjokolade og mandlene i eggedosisen. Vend inn eggehvitene, begynn med litt under halve mengden og bland det godt sammen med sjokolade blandingen. vend resten forsiktig inn og hell røren i en smurt og bakepapirkledd form på 24 cm.
Stek i ca 20 min på 180 ° Avkjøl
Smelt 50 gram sjokolade (70% ) Avkjøl. Pisk fløte til krem og bland inn den smeltede sjokoladen.
Ha det hele over kaken.
Pynt evt med bringebær eller jordbær.
Slett ingen dum kake, blir nok prøvd igjen denne.