Ingredienser
- Grønnsaker (løk, paprika, sopp, blomkål, gulrot, brokkoli, squash osv)
- Olje
- Krydder (salt, pepper, hvitløkskrydder, paprikakrydder, chilli krydder, oregano, basilikum etc)
- Revet ost
Sliter du med å bytte ut ris, poteter eller pasta? Her er et tips på kjempesunt og godt tilbehør til kylling, biff, eller hva det måtte være.
Ta de grønnsakene du har i kjøleskapet. Det kan være løk, paprika, sopp, blomkål, gulrot, brokkoli, squash osv. Kutt grønnsakene i passe store biter. Grønnsaker som gulrot og blomkål anbefaler jeg å koke litt på forhånd (ca 10 minutter).
Ha alt over i en form og hell over olje. Krydre godt med salt og pepper og gjerne andre krydder du foretrekker. Jeg hadde over hvitløkskrydder, paprikakrydder, chilli krydder, oregano og basilikum. Topp det hele med ost, og ha i ovnen i ca 20 minutter på 200 grader. Du kan godt ha det lenger, men sett gjerne ned temperaturen.