Ingredienser til Lavkarbo Pasta Carbonara
Pasta
- 4 egg
- 125 gr philadelphia/kremost
- 1/2 dl fiberhusk
Carbonara
- 1 pakke bacon
- 2 egg
- 2 dl fløte
- 100 gr revet parmesan
- Salt
- Kverna pepper
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene til pastaen godt.
Hell det på et bakepapir og legg et bakepapir over. Klem det ut til kantene.
Stek det med begge bakepapirene på 150 grader i ca 10 minutter. La det hvile litt og ta så forsiktig av bakepapiret.
Lag passe tykke pastastrimler med et pizzahjul.
Mens pastaen er i ovnen kan du steke baconet. Ha egg og fløte over i en stor kjele og visp lett sammen. Sett på varmen og ha pastaen i. Rør forsiktig rundt i ca 5 mintter, og tilsett bacon og krydder.
Server i store skåler med masse parmesan på toppen 🙂 Dette er veldig mektig, så du blir supermett på dette selv om porsjonene ikke ser gigantiske ut!