Lavkarbo Skalldyrs-salat med Kelp nudler

 • By: Jan Helge
 • Date: februar 12, 2022
 • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

 • Kelp nudler
 • Isbergsalat
 • Champinjong
 • Paprika
 • Tomat
 • Agurk
 • Egg
 • Blåskjell
 • Reker

Nå har jeg endelig fått testet kelp nudlene som jeg kjøpte for litt siden. De inneholder praktisk talt ingenting av hverken kalorier eller karbohydrater, og er laget av sjøgress. De skal ikke kokes eller forberedes på noen som helst måte, kun skylles og kuttes i ønsket lengde. Jeg tenkte å prøve dem i en skalldyrsalat som vi lagde her for leden, og det var en stor sukksess! Nudlene er litt knaskete å tygge, og passet godt for å pimpe opp salaten litt. Så dette kan anbefales 🙂 En pakke koster 3 $ på iHerb og kan kjøpes her. Vi brukte kanskje 1/3 av pakken til en stooor salat, så du får virkelig mye for pengene!

Jeg tok bare og tømte posen med vann, fylte den og tømte den et par ganger. Husk å fylle opp med vann om du ikke bruker alt og knip igjen pakningen med en klype.

Øvrig i salaten hadde vi isbergsalat, champinjong, paprika, tomat, agurk, egg, blåskjell og reker. Mmmm 🙂

Så nå har jeg bare igjen å teste miracle noodles som jeg kjøpte samtidig!

Har du testet kelp nudler eller miracle noodles?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *