Lavkarbo, veldig enkelt! – Mozzarella pinner!

  • By: Jan Helge
  • Date: juni 21, 2022
  • Time to read: 1 min.

Ja, en av mine absolutte favoritter. Snacks er på topp! Nemlig mozzarellastaver, de fra butikken, er fulle av karbohydrater, så vi setter sammen et eget alternativ. Jeg håper du liker det.

Hva trenger du:

120 g mozzarella (revet)

60g kremost med urter

1 egg

1 cc vann

2 1/2ss Gavrifiber

3cc Pofiber

1/2 ts hvitløk

Dette er hvordan:

Start med å smelte mozzarella og kremost i mikroen, ca 60 sekunder på full kraft. Bland godt, får du god deigkonsistens, sett i kjøleskap i 10-15 minutter. Hvis ikke, varm opp litt til.
Bland havrefibre, pofiber og hvitløk i en bolle (dette er en tørr blanding), i en annen bolle bland egg og vann. Start med å forme mozzarellaen til ønsket form, dypp først godt ned i «melblandingen», gjenta igjen i eggedosisen. (bør dyppes 2 ganger i eggeblandingen og 3 ganger i melblandingen) frityrstekes på 180 grader til de er gyldenbrune (som alternativ i panne, men litt over middels varme, da kan et steketermometer være lurt )

NAMNAM, nå!

Ezoic Verification 2485732

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.