Ja, en av mine absolutte favoritter. Snacks er på topp! Nemlig mozzarellastaver, de fra butikken, er fulle av karbohydrater, så vi setter sammen et eget alternativ. Jeg håper du liker det.
120 g mozzarella (revet)
60g kremost med urter
1 egg
1 cc vann
2 1/2ss Gavrifiber
3cc Pofiber
1/2 ts hvitløk
Dette er hvordan:
Start med å smelte mozzarella og kremost i mikroen, ca 60 sekunder på full kraft. Bland godt, får du god deigkonsistens, sett i kjøleskap i 10-15 minutter. Hvis ikke, varm opp litt til.
Bland havrefibre, pofiber og hvitløk i en bolle (dette er en tørr blanding), i en annen bolle bland egg og vann. Start med å forme mozzarellaen til ønsket form, dypp først godt ned i «melblandingen», gjenta igjen i eggedosisen. (bør dyppes 2 ganger i eggeblandingen og 3 ganger i melblandingen) frityrstekes på 180 grader til de er gyldenbrune (som alternativ i panne, men litt over middels varme, da kan et steketermometer være lurt )
NAMNAM, nå!
Ezoic Verification 2485732