Nå vet vi alle at det er flott å leve på lavkarbopasta, men med gresskar kan du gjøre opp for litt av pastafølelsen. Men best av alt, zucchini har nesten ingen karbohydrater! Her har jeg satt sammen en lavkarbo versjon av pasta carbonara.
Hva trenger du:
1 squash
125 g kremost (krydder valgfritt, her ble det brukt paprika)
100 g revet cheddar
2 dl fot
2 kyllingfileter
1ss Havrofiber
1 ss smør
Salt/pepper etter smak
Dette er hvordan:
Skjær kyllingfileten i biter og stek til den er mør, sett en bakeplate på lav varme og hold varm. Begynn så å tilberede sausen, ta smøret og smelt det i en panne, tilsett havrefibre og bland godt. Tilsett så ca 1,5 dl fløte og bland godt, tilsett så kremosten og bland til den løser seg godt opp i kremen. Tilsett så cheddaren og rør til den er helt kombinert, nå blir den ganske tykk. Tilsett så eventuelt resten av fløten og bland godt igjen. Smak til med salt/pepper. Ta så og damp gresskaret i noen minutter og tilsett ostesausen. Ta gjerne og legg til kyllingbiter, men du kan også enkelt bruke dem som tilbehør. Her velger du. Server og nyt!
Plass til 2 personer.