Disse blei kjempegode, men de er også laga med litt juks. Jeg har nemlig brukt «Møllerens Lavkarbobrød» som base. Men what the hekk, sier jeg bare, den er faktisk utrolig billig, kanskje billigere enn å kjøpe alle ingrediensene selv!
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Ingredienser
1 pakke Møllerens Lavkarbobrød
Urtekrydder, oregano, basilikum ++
Ost
Skinke
Fremgangsmåte
Jeg brukte en slik en teflon muffinsform, men jeg syns det sitter for godt fast i den, at jeg må bruke papir. Og papiret har en tendens til å feste seg utrolig godt i disse muffinsene, så jeg vil absolutt anbefale silikonform (har faktisk nettopp kjøpt meg to slike på eBay, de har tre igjen og du kan kjøpe dem her! 🙂 )
Ta de urtekrydderene du har (og litt pepper) og bland i brødmiksen. Jeg brukte ca 1 t av alle disse, 2 ts av oreganoen, for den er så SYKT god (kjøpes her):
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Så har du i vann og olje som på forpakningen, og blander godt.
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Bruk halvparten av røra og fyll bunnen av muffinsformene.
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Lag en liten grop og ha i gulost og skinke. Du kan godt rive opp skinken om du syns det er enklere.
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Topp med resten av deigen.
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Stek på 180 grader i ca 30 minutter.
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
møllerens lavkarbo lchf brød bakemiks
Oppbevar muffinsene i et håndkle. De inneholder veldig mye fuktighet, og blir fort svette i plast.
Velbekomme 🙂