LCHF Müsli

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 15, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

I går lagde jeg lavkarbo müsli, inspirert av oppskriften til fotballfrue. Det eneste jeg endret på var porsjonen også droppet jeg solsikkefrø (fordi jeg ikke fant det). Helt utrolig at jeg lager sånt fra bunnen av, det har jeg aldri tatt meg tid til før, men det går jo så fort! Dette holdt til hele glasskrukken og en full bolle med lokk.

Ingredienser:

1,5 dl Hasselnøtter
1,5 dl Mandler, hele
100 gram Valnøtter
1,2 dl Kokosmasse, tørket
1 dl Sesamfrø
1 dl Linfrø, tørkede
1 dl Pinjekjerner
1 ts Salt
1 dl Vann
0,5 dl Rapsolje
Grovhakk hasselnøtter, valnøtter og mandler og bland det med det andre tørre i en stor bolle. Bland vann og olje, og rør det inn i det tørre. Bre massen utover to vanlige bakepapir (max 1 cm tykk). Røst i ovnen på 200 garder i ca 10 minutter for hvert brett, OBS; det brenner seg fort, så pass på (jeg brente det ene på 12 minutter, så jeg har satt ned tidn til 10). La det svalne i 30 minutter før du har det over i en lufttett boks eller krukke.

Næringsinnhold:

5 % karbohydrater
11 % protein
84 % fett

Det ble kjempegodt! Her sammen med Tyrkisk yoghurt. En liten avokado fullfører en herlig lunsj 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *