Low Carb Chocolate Chip Fluffy Pancakes

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 3, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Low Carb Chocolate Chip Fluffy Pancakes

De sier frokost er dagens viktigste måltid, så hvorfor ikke starte med sjokolade! Denne supermyke lavkarbopannekakeoppskriften er den perfekte måten å starte dagen uten sukker på! Tilsett din favoritt sukkerfri sirup og nyt!

Hvem elsker ikke pannekaker? Spesielt pannekaker med sjokoladebiter! De er enkle å lage, ikke kornete, og selv om de ikke er ketovennlige, er de lave på karbohydrater og barna mine elsker dem!

Hva gjør lavkarbopannekaker kornete?

Dette skyldes vanligvis mandelmelet. Noen merker mandelmel er mer kornete enn andre. Min favoritt mandelmel er Blue Diamond Finely Sifted. Det gjør virkelig en forskjell i en kornete tekstur.

Hvordan vet jeg at pannekakene mine er ferdige?

Den beste testen jeg har funnet er å trykke lett på midten av pannekaken. Hvis det spretter opp, er det kokt.

Kan disse lavkarbo pannekakene fryses?

Ja! Hvis du vil fryse en batch, legg ganske enkelt de kokte og avkjølte pannekakene på en bakeplate og sett i fryseren i 1 time. Ta dem ut og legg dem i din favoritt fryseboks. Sett tilbake i fryseren i opptil 3 måneder. Varm opp igjen i mikrobølgeovnen.

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut andre lavkarbo frokostoppskrifter:

Jeg håper du liker denne lavkarbo sjokoladepannekakeoppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

stabel med sjokoladepannekaker med sirup

Fluffy pannekaker med lavkarbo sjokoladebit

De sier frokost er dagens viktigste måltid, så hvorfor ikke starte med sjokolade! Denne supermyke lavkarbopannekakeoppskriften er den perfekte måten å starte dagen uten sukker på! Tilsett din favoritt sukkerfri sirup og nyt!

SKRIV UT OPPSKRITEN
PIN OPPSKRIFT

Vi vil: Frokost

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: glutenfri, sukkerfri

Forberedelsestid: 5 minutter

Tid for forberedelse: tjue minutter

Total tid: 25 minutter

Porsjoner: fire

Kalorier: 498kcal

BRUKSANVISNING

  • I en stor bolle blander du mandelmel, søtningsmiddel, salt og bakepulver. Rør inn egg halvert og halvert og vanilje. Bland til deigen er jevn. Brett inn sjokoladebitene.
  • Varm opp en stor stekepanne eller stekepanne over middels varme. Smør en stekepanne med smør og stek pannekakene i ca 3 minutter på hver side. Tilsett din favoritt sukkerfri sirup og nyt! Gir 8 pannekaker.

Hvordan vet jeg at pannekakene mine er ferdige?
Den beste testen jeg har funnet er å trykke lett på midten av pannekaken. Hvis det spretter opp, er det kokt.
Kan disse lavkarbo pannekakene fryses?
Ja! Hvis du vil fryse en batch, legg ganske enkelt de kokte og avkjølte pannekakene på en bakeplate og sett i fryseren i 1 time. Ta dem ut og legg dem i din favoritt fryseboks. Sett tilbake i fryseren i opptil 3 måneder. Varm opp igjen i mikrobølgeovnen.

MAT

Kalorier: 498kcal | Karbohydrater: femtengram | Protein: 19gram | Tykk: 41gram | Fiber: 6gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *