LAG DINE EGNE PROTEINBESPARENDE nudler!

  • By: Jan Helge
  • Date: august 10, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

LAG DINE EGNE PROTEINBESPARENDE nudler!

Min psmf stekt oppskrift er i utgangspunktet lerretet for deg!

Lag gjerne denne steken selv! Jeg elsker sopp, men jeg vet at mange ikke gjør det, så legg dem gjerne til. Paprikaene i yngelen er også valgfrie og karbohydratene blir lavere hvis du ikke tilsetter dem. Du kan erstatte indrefilet av okse med kylling for å lage nudler med lite protein!

For å lage proteinsparende stekte nudler brukte jeg Future Food Gelatin!

Å tilsette gelatin til mine proteinbesparende nudler gir en deilig seig tekstur! Jeg tilsatte også gelatin i røresausen for å legge til litt tykkelse.

Gelatin og kollagenpeptider fra Additional Food er utmerkede kilder til kollagen. Både kollagenet og gelatinen deres er hentet fra høykvalitets, gressmatet, beiteoppdratt, hormonfritt og antibiotikafritt bovint kollagen.

Fordelene med kollagen og gelatin er fantastiske! Bare det å spise de deilige proteinbagelene mine bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og fuktighet, forlenger hår og negler, styrker bein og ledd, fremskynder restitusjonen mellom treningsøktene, øker fleksibiliteten, forbedrer fordøyelsen, og til og med holder deg mett og mett lenger!

Future Foods kollagenpeptider løses opp umiddelbart i enhver oppskrift, mens gelatinpulver naturlig tykner oppskrifter. Den er perfekt for å lage proteinwraps, meierifri iskrem, gelé, sukkerfrie gummier, ostekaker uten bake eller pannacottas!

Stekte nudler med økonomisk proteininnhold

  • 1 porsjon nudler med lite protein (klikk HER)
  • ¼ kopp kyllingbuljong
  • ¼ kopp hvetefri tamari (soyasaus)
  • 2 ss eplecidereddik eller limejuice
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts revet fersk ingefær
  • 1 ts stevia glyseritt
  • ¼ teskje matkvalitets gelatin (fortykningsmiddel)
  • 2 ts kokosolje
  • ¼ kopp hakket løk
  • ½ pund kyllingbryst, kuttet i tynne strimler ca 1 tomme lange
  • VALGFRITT: ½ rød eller grønn paprika i skiver
  • VALGFRITT: 1 kopp sopp, i skiver
  • pynt: hakket grønn løk.
  1. Legg de proteinbesparende nudlene i en stor bolle. Tilsett kraft, tamari, eddik, hvitløk, ingefær, søtningsmiddel og gelatin hvis du bruker. Rør for å dekke nudlene. Sett til side i 2-5 minutter (marinerer du proteinnudler for lenge, faller de fra hverandre).
  2. Varm opp pannen til middels høy varme. Tilsett kokosolje. Når den er varm, tilsett løk og fres i 1 minutt eller til den er myk. Tilsett kylling, paprika og sopp. Stek i 2-3 minutter eller til grønnsakene er sprø og møre og kyllingen nesten gjennomstekt. Hell i den proteinbesparende nudelmarinade og kok til sausen tykner og kyllingen er gjennomstekt, ca 3 minutter.
  3. Tilsett de proteinbesparende nudlene og stek i 30 sekunder (hvis du tilsetter nudlene før da, vil de falle fra hverandre).
  4. Krydre de proteinbesparende stekte nudlene med salt etter smak og pynt med hakket grønn løk.

Næringsinnhold:
99 kalorier, 3 g fett, 13 g protein, 7 g karbohydrater, 2 g fiber
P:E-forhold 1,6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *