Nyt en bolle med salat!
Vannmelonsalat i en tekopp
Vel, som vanlige lesere vet, elsker jeg koppen min, men hva med dette!
Vannmelonsalat i en tekopp… det er annerledes.
Sertifisert holistisk helsecoach Lee Holmes skriver:
“Denne gourmetsalaten er en flott forfriskende forrett, lett måltid eller ettermiddagsgodbit som gir umiddelbar forfriskning og en velkommen boost av fuktighet og næringsstoffer. vitamin A, B6 og C, pluss lykopen og hudforbedrende antioksidanter som bidrar til å holde huden strålende hele sommeren…
Ingredienser
Serveres 3
350 g (12 oz/2 kopper) uthulet, i terninger vannmelon
90 g (31/4 oz/2 kopper) unge engelske spinatblader
Små håndfull mynteblader, revet eller grovhakket
1 stor selleristilk, i tynne skiver
1/2 rødløk, i tynne skiver
60 g (21/4 oz/1/2 kopp) smuldret geitost
Påkledning
1 ts sitronsaft
1 ts limejuice
En håndfull korianderblader (koriander), hakket
130 g (41/2 oz/1/2 kopp) sauemelkyoghurt
Keltisk havsalt og nykvernet sort pepper etter smak
Metode
Bland alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle.
Kombiner salatingrediensene i en stor bolle, og hell deretter i tre kopper med bred munn, krus eller boller. Topp med dressing og server umiddelbart.
Superladet tips
Hold salaten og dressingen atskilt til rett før servering, og legg deretter dressingen på toppen når du er klar til å spise.»
Bilde og oppskrift av Lee Holmes her
Alt godt Jan