Oppskrift på keto pannekaker | Keto-kokeboken

  • By: Jan Helge
  • Date: august 8, 2022
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Den beste keto-pannekakeoppskriften i verden

Du har ikke prøvd ekte keto-pannekaker før du har prøvd disse!

En gang i tiden eksisterte ikke keto-pannekaker, og å følge en diett betydde å gi opp nesten alle livets kulinariske gleder. Kaker, kjeks, chips, sjokolade. Listen er uendelig – og av en eller annen merkelig grunn ser det alltid ut til at mat begynner med en «s».

På tide å komme seg videre!

Ettersom det ketogene kostholdet har blitt mer populært, har folk eksperimentert mer og mer med oppskriftene sine. Heldigvis har ernæringsfysiologer oppdaget fantastiske erstatninger som eksperimentelle kokker kan bruke for å skape noe nytt. Og nei, det er ikke en cranut! (selv om det kanskje ikke er en dårlig idé!). Men i stedet nytes den keto-vennlige maten vi alle fortjener.

Med tilblivelse av fantastiske råvarer som f.eks flytende stevia og med alternative meltyper som kokosmel og mandelmel som blir mer populært, er det lettere for de som er på keto-diett å lage en deilig tallerken med luftige keto-pannekaker på en søndag morgen!

Men jeg vil ikke bare unne deg keto-pannekaker. Jeg vil unne deg pannekaker som får deg til å skrike «Halleluja!» når du innser at klokken allerede er 06:30 om morgenen, fridagen og du ikke kan sovne igjen. Så, bare for deg, eksperimenterte og eksperimenterte jeg og kom til slutt opp med verdens beste keto-pannekakeoppskrift.

keto startpakke

Mine pannekaker

Jeg skal ikke lyve for deg. Det tok lang tid å rydde det rotete kjøkkenet mitt før jeg endelig knakk det opp. Noen ganger var oppskriften for eggeaktig, for kremet cheesy, eller bare tørr. Og det var ikke nok. Men nå, etter å ha redusert noen av ingrediensene, kan jeg stolt si at dette er de sunneste og mest smakfulle keto-pannekakene jeg noen gang har prøvd.

I tillegg til å være ultralavkarbo, er de også glutenfrie, perfekt for de med matintoleranse. Jeg har allerede nevnt at de nydelig? De er superenkle å lage og bruker vanlige keto-ingredienser som kremost, egg, kokosmel og mandelmelk. Aromaen kommer fra en liten mengde søtningsmiddel, vaniljeekstrakt og en klype kanel.

Disse pannekakene inneholder 70 kalorier, 3 gram fett, 6,1 gram protein, 2,2 gram karbohydrater og bare 1 gram sukker. De er perfekte for ALLE. Telle kalorier? Sukkerreduksjon? Øker du proteininntaket? Ikke noe problem. Disse pannekakene er perfekte for deg.

Stol på meg når jeg sier at disse deilige pannekakene ligner veldig på ekte. De er perfekte å servere med deilig sprø bacon, og å tilsette peanøttsmør til dem hjelper virkelig med å øke proteinet. Min favorittpålegg må være sukkerfri lønnesirup. Høres det for godt ut til å være sant? Google Josephs lønnesirup og du vil tro meg.

Så hvis du leter etter den sunneste, raskeste og beste maten, trenger du ikke lete lenger! Disse luftige keto-pannekakene er en kraft å regne med.

Nyt!

PS Hvis du ikke liker mandelmel, lager vi disse keto-pannekakene med Carbquick.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *