Proteinbrownies Sjokoladefondant – Mmmmmmm

  • By: Jan Helge
  • Date: februar 15, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Sånn, da har jeg prøvd denne oppskriften med den nye vrien, og dæven, det blei godt! Jeg tror den første oppskriften hadde blitt veldig god og om jeg hadde stekt dem litt mindre. Denne gangen stekte jeg dem nesten litt for lite, så lite at de var tilnærmet umulig å få ut av formene sine, men vet dere, I don’t even care, for det smakte himmelsk! Det er også utrolig kjapt å lage, tar 15-20 minutter fra du begynner å finne frem ingrediensene 🙂

proteinbrownies

Ingredienser

1 ss smør
2 ss philadelphia melkesjokolade
3 egg
2 scooper Chocorite proteinpulver
2 ss organisk kakao
2 ss sukrin
1 ts vaniljepulver/5 dråper stevia English Toffee (kan sløyfes om du ikke har)
Smelt smøret og bland inn philadelphiaen i det varme smøret godt. Ha i eggene, og bland tilslutt inn alt det tørre.

proteinbrownies

proteinbrownies

Jeg stekte mine i 5 minutter på 220 grader, men for å få de litt mer håndterbare kan jeg anbefale 6 minutter.

proteinbrownies

Hele oppskriften inneholder 54,2 gram proteiner, 51,5 gram fett og 38,7 gram karbohydrater. Det blir 4,5 gram proteiner, 4,3 gram fett og 3,2 gram karbohydrater per stykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *