Rask og enkel oppskrift på pinnekjøtt med kål

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Beskrivelse

En rask og enkel rett med sauterte pinnekjøtt og kål i en panne. Med et snev av tamari for en asiatisk wok-inspirert smak.


Ingredienser

  • 2 svinekoteletter
  • 1/2 kålhode, strimlet
  • 2 spiseskjeer smeltet smør
  • 1 spiseskje tamari eller kokosnøttaminosyrer
  • ½ teskje pepper
  • ½ teskje Hvitløkspulver

bruksanvisning

  1. Varm opp ghee i en non-stick panne på middels varme.
  2. Når den er varm, tilsett pinnekjøtt og dryss over pepper og hvitløkspulver. Tilsett soyasaus. Stek i 4-5 minutter på hver side.
  3. Når kotelettene er nesten ferdige på den andre siden, tilsett kålen i pannen.
  4. Kok i 3 minutter til, rør ofte, til kålen er myk og litt gylden.
  5. Tjene.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Serveringsstørrelse: 1 svinekotelett og halvkål
  • Kalorier: 362
  • Sukker: 6g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 11 g
  • Fiber: 5g
  • Protein: 36g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *