Beskrivelse
En rask og enkel rett med sauterte pinnekjøtt og kål i en panne. Med et snev av tamari for en asiatisk wok-inspirert smak.
Ingredienser
- 2 svinekoteletter
- 1/2 kålhode, strimlet
- 2 spiseskjeer smeltet smør
- 1 spiseskje tamari eller kokosnøttaminosyrer
- ½ teskje pepper
- ½ teskje Hvitløkspulver
bruksanvisning
- Varm opp ghee i en non-stick panne på middels varme.
- Når den er varm, tilsett pinnekjøtt og dryss over pepper og hvitløkspulver. Tilsett soyasaus. Stek i 4-5 minutter på hver side.
- Når kotelettene er nesten ferdige på den andre siden, tilsett kålen i pannen.
- Kok i 3 minutter til, rør ofte, til kålen er myk og litt gylden.
- Tjene.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Serveringsstørrelse: 1 svinekotelett og halvkål
- Kalorier: 362
- Sukker: 6g
- Tykk: 21 g
- Karbohydrater: 11 g
- Fiber: 5g
- Protein: 36g