Ingredienser
- 2 spiseskjeer Kokosolje (30 g), kok med
- en pund (450 g) revet svinekjøtt (kokt)
- 1 spiseskje (6 g) cajun-krydder
- 1/4 middels bue (1 oz eller 28 g), i skiver
- 1/2 gulrøtter (1 unse eller 25 g), knust
- fire hvitløksfedd, hakket
- en grønn løk (5 g), i terninger
- Salt etter smak
bruksanvisning
- Tilsett kokosolje i en stor panne og fres løken og gulroten til løken er gjennomsiktig.
- Tilsett så svinekrydder og cajun og fres over høy varme i 3-4 minutter.
- Tilsett finhakket hvitløk og hakket grønn løk og stek i 1-2 minutter til.
- Smak til med salt etter smak.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 274
- Sukker: 1 g
- Tykk: 18 g
- Karbohydrater: 2 g
- Fiber: 0 g
- Protein: 25 g