Sautert Keto Cajun svinekjøtt med løk og gulrøtter

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer Kokosolje (30 g), kok med
  • en pund (450 g) revet svinekjøtt (kokt)
  • 1 spiseskje (6 g) cajun-krydder
  • 1/4 middels bue (1 oz eller 28 g), i skiver
  • 1/2 gulrøtter (1 unse eller 25 g), knust
  • fire hvitløksfedd, hakket
  • en grønn løk (5 g), i terninger
  • Salt etter smak

bruksanvisning

  1. Tilsett kokosolje i en stor panne og fres løken og gulroten til løken er gjennomsiktig.
  2. Tilsett så svinekrydder og cajun og fres over høy varme i 3-4 minutter.
  3. Tilsett finhakket hvitløk og hakket grønn løk og stek i 1-2 minutter til.
  4. Smak til med salt etter smak.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Kalorier: 274
  • Sukker: 1 g
  • Tykk: 18 g
  • Karbohydrater: 2 g
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 25 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *