Sitron Hvitløk Keto svinesteker med asparges

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 7, 2023
  • Time to read: 2 min.

Svinekoteletter er en så enkel og veldig keto-rett. En av de vanskeligste tingene med pinnekjøtt er imidlertid å tilføre akkurat nok smak til å gjøre dem velsmakende og ikke tørre!

Derfor vil jeg introdusere deg for denne veldig enkle måten å tilsette smak og pynt til pinnekjøttet.

Ditt favorittkrydder … hvitløk og sitron. De er lett tilgjengelige og enda enklere å lage mat med. Dessuten, hvis du ikke har friske urter, kan du også kjøpe sitronsaft og bruke hvitløkspulver. Krydre salt med sitron og pepper er et annet enkelt alternativ hvis du ikke har ferskt krydder for hånden.

Og med smaker som hvitløk og sitron, trenger du ikke å toppe svinekoteletter med høykarbo brødsmuler eller forhåndsblandinger.

Denne pinnekjøttoppskriften er deilig og tar bare 30 minutter å lage, så betrakt den som en god, rask og sunn middag for deg og dine kjære.

Og hvis du ikke liker asparges, ikke bekymre deg! Bare bytt ut aspargesen med en annen siderett … denne keto-grillede blomkål med ost-oppskriften er en annen siderett som passer veldig bra med pinnekjøtt.

skrive ut

Beskrivelse

Krydret pinnekjøtt med sitron og hvitløk og sprø, lettkokte asparges. Lett middag på en ukedag!


Ingredienser

  • 2 pinnekjøtt
  • 1 sitron, kuttet i terninger.
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten haug med tynn asparges (ca. 6 gram)
  • 2 ss olivenolje

bruksanvisning

  1. Varm opp vann i en kjele, dampkoker eller forbered en kjele for å dampe aspargesen din.
  2. Varm olje i en stekepanne eller stekepanne på middels varme.
  3. Når det er varmt, tilsett hvitløk og svinekoteletter. Stek 4-5 minutter på den første siden.
  4. Etter at den første siden er stekt, tilsett aspargesen i dampkokeren og damp i 5 minutter.
  5. Snu pinnekjøttet og klem ut halvparten av sitronen. Krydre etter smak. Stek i ytterligere 4-5 minutter til pinnekjøttet er gjennomstekt. Bruk et kjøtttermometer for å sjekke om den indre temperaturen til svinekjøttet når 145F.
  6. Når aspargesen er kokt, tilsett dem i gryten og rør i et minutt eller så.
  7. Server pinnekjøttet over aspargesen med en sitronskive.

Notater

All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.

Mat

  • Serveringsstørrelse: 1 svinekotelett og halv asparges
  • Kalorier: 336
  • Sukker: 4g
  • Tykk: 21 g
  • Karbohydrater: 7g
  • Fiber: 3g
  • Protein: 34 g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *