Sjokolade Peanøttsmør Cookies
Disse ikke-bake peanøttsmør sjokoladekjeks tykk, tyktflytende og krever kun 4 ingredienser! Hemmelig sunne, de er lave på karbohydrater og klare på 5 minutter.
Hva kan være bedre enn en kombinasjon av sjokolade og peanøttsmør? Å bruke den i informasjonskapsler er alltid en gevinst, spesielt når det ikke er baking!
Disse no-bake keto cookies har blitt en av mine favoritt desserter i det siste. Disse informasjonskapslene tykk, seig og nesten fudgeaktig i midtende minner meg ærlig talt om Reeses peanøttsmørkopper.
Og jeg liker at de tar mindre enn 5 minutter å lage, med en total kjøretid på 10 minutter. Du kan bokstavelig talt lage dem til dessert rett etter middag, og når søtsuget kommer inn, er de klare.
I tillegg er disse informasjonskapslene også nyttige i hemmelighet. De har de inneholder ikke olje og raffinert sukkerog den kan enkelt gjøres keto-vennlig.
Åh, og hvis du velger å velge keto-alternativet, har hver informasjonskapsel bare 2 gram karbohydrater.
Også, hvis du liker kombinasjonen av sjokolade og peanøttsmør, vil du elske disse sjokoladekuler med peanøttsmør i tillegg til ostekake med peanøttsmør.
Nødvendige ingredienser
Du vil elske den minimale og enkle listen over ingredienser. Hvis du har gjort noe av mitt sunne dessertoppskrifter Før hadde du sannsynligvis alt for hånden. Her er det du trenger:
- Peanøttsmør. Glatt og kremet peanøttsmør uten tilsatt sukker.
- Kokosmel. Hjelper med å holde peanøttsmørfyllet sammen. Jeg lover at du ikke smaker kokos i det hele tatt!
- Lønnesirup. Tilfører sødme, men holder også peanøttsmørsenteret sammen. jeg brukte keto lønnesirupmen du kan erstatte det med et hvilket som helst klebrig søtningsmiddel (agave, honning, tradisjonell lønnesirup, etc.).
- Sjokoladebiter. For å toppe disse deilige kjeksene uten baking!
Nå vet jeg at det finnes mange kakeoppskrifter uten bake, men ingen er så enkle å lage som denne. Mens fyllet og sjokoladen stivner, må du vente litt, jeg lover, det er verdt det. Så, uten videre, la oss gå ned til oppskriften.
Trinn 1 – Forbered farseblandingen.
Tilsett peanøttsmør, kokosmel og sirup i en stor bolle og bland godt til en jevn og tykk deig gjenstår. Hvis deigen er for tykk/smuldret, tilsett et par spiseskjeer væske, for eksempel vann eller kokos/mandelmelk.
Trinn 2 Form kaken.
Form så små boller av deig med hendene og legg dem på en dekket tallerken eller brett. Form hver ball til en kakeform og sett i fryseren (eller kjøleskapet!).
Trinn 3 – Smelt sjokoladen.
Mens kakene avkjøles, tilbered sjokoladen! Jeg smelter sjokoladebiter i mikroen, men har du ikke det kan du bruke en kjele og smelte det på komfyren.
Trinn 4 – Dekk kakene med sjokolade.
Ta til slutt kjeksene ut av fryseren eller kjøleskapet. Bruk to gafler og dypp hver kjeks i den smeltede sjokoladen til den er helt dekket. Plasser den sjokoladedekkede peanøttsmørkaken i kjøleskapet til den er fast (ca. 20 minutter!).
Tips for å lage den beste oppskriften
- Frys peanøttsmørfyllet før du legger det i sjokolade.
- Etter at du har dyppet kakene i den smeltede sjokoladen, lar du dem stå i romtemperatur i 10 minutter før avkjøling. Dette hjelper dem med å oppnå en viss stabilitet og deretter stivne pent.
- Hvis du planlegger å gi dem i gave eller bruke dem til å bytte informasjonskapsler (perfekte for høytiden og julen!), hold dem pakket inn i pergamentpapir for enkel spising.
Diettbytter og erstatninger
Det fine med disse ikke-bake peanøttsmør sjokoladekjeks er hvor allsidige og diettvennlige de er. Du kan erstatte ingredienser eller revitalisere dem. Dette er hvordan:
- Kutt ned på karbohydrater. Et must for ikke-bake keto cookies, bruk sukkerfri sirup og bruk sjokoladebiter uten sukker.
- Hopp over meieri. Bytt ut sjokoladebiter med melkefrie sjokoladebiter som er naturlige veganere.
- Bytt ut peanøttsmør. Bruk en annen nøtte- eller frøolje, som f.eks mandel oljecashew smør, tahini eller solsikkeolje.
- Bruk forskjellige typer sjokolade. Du kan bruke mørk sjokolade, melkesjokolade eller hvit sjokolade til å overtrekke kakene for en deilig smak!
- Legg til blandinger. Liker du den ekstra teksturen? Tilsett noen hakkede valnøtter, pekannøtter eller til og med tørket frukt til kakefyllet.
Lagringsinformasjon
De resterende informasjonskapslene kan lagres på romtemperaturinnendørs, for opptil en uke. Sjokoladebelegget hindrer dem i å smelte eller mykne. Hvis du vil at de skal vare lenger, lagre dem i kjøleskap opptil fire uker.
Til fryse informasjonskapslerlegg dem i en ziplock-pose og oppbevar dem i fryseren i opptil 6 måneder.
Flere bakefrie oppskrifter å prøve
Ofte stilte spørsmål
Tilsetter du for mye kokosmel i fyllblandingen, risikerer du å smuldre opp kjeksene. For å unngå at dette skjer, hvis du oppdager at deigen smuldrer, tilsett mer væske/melk.
Du kan droppe sjokoladeglasuren helt og legge til sjokoladebiter eller -biter i stedet.
Når den er laget med sukkerfri sirup og sjokolade, vil hver informasjonskapsel kun inneholde 2 gram karbohydrater.
-
Kle en stor stekeplate eller form med bakepapir og sett til side.
-
Tilsett kokosmel, peanøttsmør og sirup i en stor bolle og bland godt til det er blandet.
-
Form små kuler med hendene og legg dem på en foret tallerken eller brett. Form hver ball til en flat kakeform ved å krysse begge sider med en gaffel. Frys til den er stiv.
-
Når kakene har stivnet, smelter du sjokoladebitene. Bruk to gafler og dypp hver kjeks i den smeltede sjokoladen til den er helt kombinert. Gjenta prosessen til alle informasjonskapsler er lukket. Avkjøl til den er stiv.
BEHOLDE: Rester av kaker kan oppbevares ved romtemperatur, tildekket, i opptil en uke. Sjokoladebelegget hindrer dem i å smelte eller mykne. Hvis du vil at de skal vare lenger, oppbevar de i kjøleskapet i opptil fire uker.
Å FRYSE: Legg dem i en pose med glidelås og oppbevar i fryseren i opptil 6 måneder.
Service: enkjeks | Kalorier: 237kcal | Karbohydrater: tigram | Protein: 7gram | Tykk: femtengram | Natrium: 149mg | Kalium: 173mg | Fiber: 7gram | Vitamin C: firemg | Kalsium: 9mg | Jern: enmg | NETTO KARBOHYDRATER: 3gram