Spiser du regnbuens farger?

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 29, 2023
  • Time to read: 1 min.

Sharing is caring!

«Gjelder også grønnsaker i kostholdet ditt er ekstremt viktig. Grønnsaker er utrolig rike på næringsstoffer og antioksidanter som øker helsen din og bidrar til å bekjempe sykdom. I tillegg er de nyttige for vektkontroll på grunn av deres lave kaloriinnhold. Helsemyndigheter over hele verden anbefaler at voksne spiser flere porsjoner grønnsaker hver dag, men dette kan være vanskelig for noen mennesker. Noen mennesker synes det er ubehagelig å spise grønnsaker, mens andre bare ikke vet hvordan de skal tilberede dem appetittvekkende.»

Nå for tiden, når det kommer til grønnsaker, kan vi spise alle regnbuens farger siden det er så mange fantastiske farger å velge mellom.

Farger regnbue er rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og lilla. Så la oss starte med rødt – hva med rød paprika eller rød tomat. La oss gå videre til appelsinen – hva med gulrøtter eller oransje paprika. Den neste er gul – så det kan være zucchini eller gul pepper. Ja, det er Grønn neste – så brokkoli eller rosenkål…nå kan de tre siste fargene blå, indigo og lilla være lettere å få til hvis vi tenker på dem som én! Aubergine (aubergine) er en god start, etterfulgt av lilla kål, og hva med lilla blomkål!

Har du noen favorittregnbuer, del dem gjerne…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *