Strata Keto-frokost med pølse og sopp

  • By: Jan Helge
  • Date: januar 29, 2023
  • Time to read: 2 min.

Sharing is caring!

Du trenger ikke å eliminere keto frokostlag, bare bruk ketovennlig brød! Fylt med pølse, ost og sopp, vil disse keto frokostlagene være din nye favoritt frokostrett.

Frokostlagene er tradisjonelt en frokostgryte med brød, egg og ost. Du kan lage ditt eget brød med denne oppskriften, eller du kan bruke keto-brød som er kjøpt i butikken med mye mindre innsats.

keto frokost lag i en gryte

Hva kan brukes i stedet for keto brød?

Jeg forstår… du vil hoppe over keto-brødet. Jeg vet at det ikke er for alle! I dette tilfellet ville jeg brukt flere grønnsaker som squash, squash, sopp, brokkoli eller blomkål. Dette vil gjøre solide frokostlag flotte til frokost eller brunsj!

Sjekk ut disse siste oppskriftene på bloggen:

Sjekk ut flere keto-vennlige frokostoppskrifter:

Jeg håper du liker denne Keto Breakfast Strata-oppskriften. Her på Low Carb with Jennifer har vi som mål å tilby lavkarbo, keto-familieoppskrifter som er enkle å lage med ingredienser som finnes i de fleste dagligvarebutikker. Ingen sprø ingredienser her! Hvis du er interessert i flere keto-vennlige oppskrifter, har jeg en kokebok tilgjengelig for forhåndsbestilling nå! Du finner den her: Jenniferbanz.com/cookbook

stykke eller lag med frokost på en tallerken

Strata Keto frokost med pølse og sopp

Du trenger ikke å eliminere keto frokostlag, bare bruk ketovennlig brød! Fylt med pølse, ost og sopp, vil disse keto frokostlagene være din nye favoritt frokostrett.

SKRIV UT OPPSKRIFTEN
PIN OPPSKRIFT

Vi vil: frokost, matlaging

Kjøkken: amerikansk

Nøkkelord: glutenfri, keto lagdelt frokost med pølse og soppoppskrift, matlagingsoppskrift

Forberedelsestid: ti minutter

Tid for forberedelse: 40 minutter

Total tid: femti minutter

Porsjoner: ti

Kalorier: 440kcal

INGREDIENSER

  • åtte Unser keto brød (jeg har Sola), i terninger
  • 12 Stor egg
  • 2 kopper halv og halv
  • en teskje Kosher salt
  • ½ teskje pepper
  • 16 Unser malt frokostpølse, kokt og smuldret
  • kopper Strimlet skarp cheddarost
  • ½ En kopp Revet parmesanost
  • en En kopp oppskåret sopp

BRUKSANVISNING

  • Forvarm ovnen til 400F og spray en 9×13 bakebolle med matlagingsspray. Ta en bakeplate og legg ut brødterningene. Sett i ovnen og stek i ca 8 minutter eller til de er brune. Sett brødet til side til avkjøling. Senk ovnen til 350F.
  • Pisk eggene i to i en stor bolle, smak til med salt og pepper. Tilsett kokt pølse, begge typer ost og ristet brød.
  • Hell blandingen i en ildfast form, topp med oppskåret sopp og stek i ovnen i 40-50 minutter, eller til midten er helt stivnet. Serverer 8.

MAT

Kalorier: 440kcal | Karbohydrater: tigram | Protein: 27gram | Tykk: 34gram | Fiber: 3gram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *