Ingredienser
- fire svinekoteletter
- 2 teskjeer salt
- 1 teskje paprika
- 1 teskje Hvitløkspulver
- 1 teskje løkpulver
- 1 teskje oregano
bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 350 F (175 C).
- Vask og tørk pinnekjøttet slik at det ikke blir overflødig vann på kjøttet.
- Bruk en ziplock-pose til å blande urter og krydder.
- Legg en pinnekjøtt om gangen i en ziplock-pose, lukk og rist til pinnekjøttet er helt belagt. Legg så pinnekjøttet på rist over bakeplaten.
- Gjenta denne prosessen for hver pinnekjøtt.
- Sett dem i ovnen og stek i 30 minutter.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Mat
- Kalorier: 200
- Sukker: 0g
- Tykk: 7g
- Karbohydrater: 1g
- Fiber: 0g
- Protein: 34 g