Ingredienser
- 2 spiseskjeer (tretti ml) avokadoolje til matlaging
- 1/2 lb (225 g) revet svinekjøtt (eller tynne skiver indrefilet av svin)
- 1/2 Grønn pepper (2 oz eller 60 g), i skiver
- 1/2 Rød pepper (2 oz eller 60 g), i skiver
- 1/4 middels bue (1 oz eller 28 g), i skiver
- 1/3 kopp (40 g) cashewnøtter
- 1 spiseskje (5 g) fersk ingefær, revet
- 3 hvitløksfedd, hakket
- 1 teskje (5 ml) kinesisk chiliolje (valgfritt)
- 1 spiseskje (femten ml) sesamolje (valgfritt)
- 2 spiseskjeer (tretti ml) glutenfri tamarisaus eller kokosnøttamino
- Salt etter smak
bruksanvisning
- Ha avokadooljen i en panne og stek svinekjøttet (hvis det ikke allerede er kokt).
- Tilsett så hakket paprika, løk og cashewnøtter.
- La det småkoke til svinekjøttet er ferdigstekt. Tilsett så ingefær, hvitløk, chiliolje, sesamolje, tamarisaus og salt etter smak.
Notater
All ernæringsinformasjon er beregnet og basert på mengder per porsjon.
Netto karbohydrater per porsjon: 12 g
Mat
- Kalorier: 403
- Sukker: 4 g
- Tykk: 27 g
- Karbohydrater: 14 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 28 g