Trader Joes Blomkål tynner anmeldelse

 • By: Jan Helge
 • Date: august 2, 2022
 • Time to read: 5 min.

Sharing is caring!

Jeg tenker akkurat nå blomkål har all makt i verden bli til nesten hva som helst. Fra blomkålris til blomkålpizzaskorper har den blitt brukt som grønnsak nummer én i ferdiglagde keto- og lavkarboretter.

Og bare for å presisere, jeg er veldig glad og spent over å ha alle disse produktene å anmelde. For år siden var det så vanskelig å finne noe keto dagligvarebutikker at nå er jeg rett og slett i himmelen.

Jeg ønsket å anmelde disse Trader Joes Cauliflower Thins, så du vet nøyaktig hva du kan forvente når du kjøper dem. Du vil ikke få nøyaktig samme smak som en tortilla eller brød, men disse er nærme.

I tillegg er mange keto-matvarer laget med usunne ingredienser som knapt passer inn i makroene dine og ikke er næringsrike. Disse, på den annen side, er ganske fantastiske, og jeg kommer ikke engang til å lyve, de er en av mine favoritt ting. Ikke bare hos Trader Joe’s, men i alle dagligvarebutikker.

Trader Joe’s Cauliflower Thinner Review

I denne Trader Joe’s Cauliflower Thins-anmeldelsen snakker vi smak og teksturkvalitet på ingrediensene som brukes, verdi for pengene og vår generelle oppfatning vil vi kjøpe den igjen eller ikke.

FYI, du finner disse her Kaldavdelingså husk å oppbevare dem i kjøleskapet også når du kommer hjem.

Hvis du trenger inspirasjon eller ideer til hvordan du kan bruke disse, bla nedover for å se hvordan vi lager dem hjemme.

Smak

Trader Joe’s Cauliflower Thinners inkluderer unntatt revet blomkålmen også egg og revet parmesanost. Takket være ingrediensene smaker de definitivt som ost og egg. Det er ikke nødvendigvis en overveldende smak, men den er der.

Selv om dette ikke er en spesielt dårlig ting, hvis du prøver å bruke den med et søtt keto-vennlig krydder, vil det sannsynligvis ikke bli like velsmakende.

Du får også en sterk blomkålsmak. Igjen, hvis du er vant til butikkkjøpte lavkarboalternativer på en keto-diett, dette burde ikke være et problem for deg.

De passer veldig godt til salte retter. Du kan også spise dem for seg selv eller med ditt valg av pålegg, da de er en flott keto-vennlig brøderstatning.

Ingredienser Kvalitet

Jeg liker dem godt. Disse blomkålfortynnerne inneholder revet blomkålvæske hel baller (flytende egg pluss sitronsyre for å bevare fargen), revet Parmesan ost (som i utgangspunktet er pasteurisert skummet melk, ostekulturer, salt og mikrobielt enzym) pluss deaktivert gjær.

Hver gang jeg ser noe brukes for å «beholde farge» er jeg vanligvis imot å kjøpe det, men alt annet ingrediensene er veldig bra så i så fall er jeg ikke så bekymret for det.

Totalt sett har Trader Joe’s Cauliflower Thins gode og sunne ingredienser. Spesielt etter det blomkål er sunt og næringsrikt på egen hånd!

Ernæring

En porsjon inneholder 2 stykkersom veier ca 64 gram.

 • Kalorier: 100 kalorier
 • fett: 5g
 • Protein: 9g
 • Totalt antall karbohydrater: 3g
 • Netto karbohydrater: 1 g
merchant river blomkål tynner anmeldelse

Verdi

Disse Trader Joe’s Blomkålslankende lavkarbo og deilige, er også rimelige. En pose inkludert 2 skiver innsiden betale deg $3,99. Det vil ikke sprenge banken, og hvis du er på farten, er disse perfekte å bruke som brøderstatning i en sandwich.

Men hvis du leter etter for et billigere alternativ for å tynne ut blomkålen og gi deg tid på hendene, har vi denne fantastiske Keto Tortilla-oppskriften som du kan lage på 20 minutter (under 3g netto karbohydrater hver!).

Hvis du er spesielt ute etter smørbrød, sjekk ut innlegget vårt om den beste keto-brødoppskriften. Det er en av våre beste oppskrifter ennå med over 3000 anmeldelser!

Generelt: Ville jeg kjøpt den igjen?

Absolutt! Vi har vært på keto så lenge, og vi vet hvordan det er å prøve å finne perfekt tekstur og smak av varer kjøpt i butikken.

Jeg har blitt helt overveldet av disse blomkåltynningene. Blomkålsmaken er der, men ikke overveldende. Eggsmaken er der også, men blandet med blomkål har jeg ingen problemer med å spise dem glad.

jeg elsker det de er også glutenfrie. Mange keto- og lavkarboprodukter inneholder ingredienser som passer til makroene dine, men som ikke er glutenfrie, for eksempel hvetemel.

Alt i alt, de er en flott erstatning for en brødsandwich for enhver diett. Alt du trenger å gjøre er å legge den i airfryeren i noen minutter for å sprø den. Spis med smør og salt, bruk som pizzabunn, tacoskall, tortilla. Uansett hva du vil gjøre, mulighetene er endeløse!

Måter å spise Trader Joes Blomkål tynner

Dette er helt opp til deg, men hvis du ikke har noen anelse om hvordan du skal spise disse, her er noen måter å bruke dem på:

Keto mini pizza

Ta en spiseskje lavkarbo tomatsausdryss litt mozzarella ost og sette pepperoni på. Deretter kan du sette den i mikrobølgeovnen, lufttrykkkokeren eller ovnen.

Jeg anbefaler ærlig talt ovnen for bare noen få minutter ost smelter ved 400 grader. Selvfølgelig kan du legge til forskjellige pålegg for å forberede din egen individuelle minipizzasom paprika, sopp, parmesanost, basilikumblader, eller hva du ellers vil bruke.

Keto smørbrød

Du kan bruke Trader Joe’s Cauliflower Thins lavkarbo brøderstatning. Jeg er ingen stor fan av å spise dem kalde, så jeg anbefaler deg lag disse stekt eller varm dem opp til pannen veldig raskt.

Hvis du har manglet brød, er dette et av de beste alternativene hvis du vil lage en sandwich. Til lunsj kan du gå med BLT og til frokost er det bare å legge til et egg og sprøstekt bacon.

Keto Tacos

Jeg elsker taco. Jeg elsker taco så mye at jeg kan spise den til frokost, lunsj og middag. Disse Trader Joe’s Cauliflower Thins gjør en flott erstatning for tortillas eller tacoskjell.

Bare tilsett litt kjøttdeig med sukkerfritt tacokrydder, revet salat, cheddarost, tomater og rømme. Mottaker styrker smakenikke glem avokado i terninger eller guacamole!

keto taco

Flere Trader Joe’s Keto-produkter

Hvis du allerede er på Trader Joe’s, anbefaler jeg deg på det sterkeste spise annen keto og lavkarbo mat fordi du allerede er der. Vi har et helt oppdatert blogginnlegg dedikert til Everything Keto hos Trader Joe’s i 2022, men her er våre favoritter:

 • Trader Joe’s Rised Blomkål Rør Fry – selv om den inneholder mais, er den fortsatt veldig lavkarbo og definitivt lavkarbo. Det er deilig og perfekt som tilbehør.
 • Trader Joe’s Avocados nummer Guacamole to Go – disse er ferdigpakket og riktig størrelse til lunsj. I tillegg er det kun 2 g netto karbohydrater per porsjon.
 • Trader Joe’s Giottos Pomodoro-pastasaus – God lavkarbo tomatsaus er vanskelig å få tak i, og denne passer til makroene dine med bare 4 g netto karbohydrater.
 • Trader Joe’s Eggwich brødløse smørbrød – en flott sandwicherstatning som inneholder 16g protein og 12g fett per porsjon.
 • Trader Joe’s Folios Cheese Wraps – Hvis du ikke liker å tynne ut blomkål, anbefaler jeg å prøve disse. Du kan knuse dem eller spise dem rett fra pakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *